Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel Bir Gece ve Lina

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Biraz gecikmeli de olsa bir kaç hafta sonra Aylin ile görüşmemi yazmaya karar verdim.

Önce twitter sonra bu forum derken, Aylin yani benim tabirimle Lina ile ilgili bilgiler edindim.Kendisine kısa sürede telden ulaştım ve randevu konusunda bu forumdan ilk görüşmem olacağı ve başka bir referansım olmadığı için outcall olarak aldım.İlgili tüm ayarlamaları ve hazırlıkları yaptıktan sonra buluşma günü ve vakti gelmeye başlayınca Lina'yı ev sahibi (yani bekleyen olarak) olarak beklemeye başladım.Kendisi biraz gecikeceğini ve telafi edeceğini ifade eden bir mesaj iletti.Ama fazlasıyla telefi etti.

Nihayet kapı belli ritimde çalındı ve daha önceden de haberim olduğu üzere "selam" ritüeli ile ilk girişimizi yaptık.Belli bir süre sonra ilk seansı gerçekleştirdik.Yatakta burada ne yazıldıysa birebir bir aynı.Ama şahsım da enerjik biri olduğum için karşılıklı mücadeleye dayanan güzel birlikteliklerimiz oldu. Aralarda iş ve okul hayatı, siyaset,aile bir çok şeyden konuştuk.Haliyle burçlarımız da uyumluydu :)
Sabaha karşı kısa bir uykumuz oldu ama aynı anda uyanmamızla beraber mükemmel bir kapanışı yapmamız konusunda gözlerimiz hem fikirdi. Kendisine her şey için teşekkür ederim. Makul olan tüm isteklerimi yerine getirdi.Yeri geldi o, tatlı olan "dur" dedi; yeri geldi ben tatlı olan "yapma" dedim ? Güzel, hoş ve heyecanlı bir geceydi. Bir dahakine benim misafir olmam dileğiyle Lina...

Bazı ayrıntılar da aramızda kalsın diyelim.?? Esen vw güzel kal tatlı Lina...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk forum deneyimi, ilk paylaşım ve AylinAylin ile (clap)
Bilinçli ve düşünceli olmanın mükafatı demek doğru olur sanırım.

Sevişmenize ve parmaklarınıza sağlık...

Lina'nın şanssız rahatsızlığı sevenlerini üzdü...tekrar geçmiş olsun diyor ve tez zamanda aramızda görmek istiyoruz:*

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
İlk forum deneyimi, ilk paylaşım ve AylinAylin ile (clap)

Lina'nın şanssız rahatsızlığı sevenlerini üzdü...tekrar geçmiş olsun diyor ve tez zamanda aramızda görmek istiyoruz:*

Teşekkürler Feb25. Evet twitter yazışmaları dikkatimi çekti ilk önce, e tabi alımlığı da.Forumla beraber ince eleyip tescil ettim. Bu arada az çok bazı üyelerin yorumlarına da ayrıca dikkat ediyorum.Bunlardan biri de sensin.Sezgilerime ve analizime güvenirim.

Çok geçmiş olsun dileklerimi ben de iletiyorum tatlı Lina'ya. Her şey için yeniden teşekkürler.Forum sahiplerine, yönetici ve kadim üyelerine de ayrıca teşekkürler.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler Feb25. Evet twitter yazışmaları dikkatimi çekti ilk önce, e tabi alımlığı da.Forumla beraber ince eleyip tescil ettim. Bu arada az çok bazı üyelerin yorumlarına da ayrıca dikkat ediyorum.Bunlardan biri de sensin.Sezgilerime ve analizime güvenirim.

Çok geçmiş olsun dileklerimi ben de iletiyorum tatlı Lina'ya. Her şey için yeniden teşekkürler.Forum sahiplerine, yönetici ve kadim üyelerine de ayrıca teşekkürler.

Sizlere katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize...
Paylaşımlarımızın amacı bu zaten...

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
bu ara paylaşım okumaktan nefes alamaz oldum sevişmenize sağlık gençler :smoking-030:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Biraz gecikmeli de olsa bir kaç hafta sonra Aylin ile görüşmemi yazmaya karar verdim.

Önce twitter sonra bu forum derken, Aylin yani benim tabirimle Lina ile ilgili bilgiler edindim.Kendisine kısa sürede telden ulaştım ve randevu konusunda bu forumdan ilk görüşmem olacağı ve başka bir referansım olmadığı için outcall olarak aldım.İlgili tüm ayarlamaları ve hazırlıkları yaptıktan sonra buluşma günü ve vakti gelmeye başlayınca Lina'yı ev sahibi (yani bekleyen olarak) olarak beklemeye başladım.Kendisi biraz gecikeceğini ve telafi edeceğini ifade eden bir mesaj iletti.Ama fazlasıyla telefi etti.

Nihayet kapı belli ritimde çalındı ve daha önceden de haberim olduğu üzere "selam" ritüeli ile ilk girişimizi yaptık.Belli bir süre sonra ilk seansı gerçekleştirdik.Yatakta burada ne yazıldıysa birebir bir aynı.Ama şahsım da enerjik biri olduğum için karşılıklı mücadeleye dayanan güzel birlikteliklerimiz oldu. Aralarda iş ve okul hayatı, siyaset,aile bir çok şeyden konuştuk.Haliyle burçlarımız da uyumluydu :)
Sabaha karşı kısa bir uykumuz oldu ama aynı anda uyanmamızla beraber mükemmel bir kapanışı yapmamız konusunda gözlerimiz hem fikirdi. Kendisine her şey için teşekkür ederim. Makul olan tüm isteklerimi yerine getirdi.Yeri geldi o, tatlı olan "dur" dedi; yeri geldi ben tatlı olan "yapma" dedim 😋 Güzel, hoş ve heyecanlı bir geceydi. Bir dahakine benim misafir olmam dileğiyle Lina...

Bazı ayrıntılar da aramızda kalsın diyelim.ğŸ¤â€”😘 Esen vw güzel kal tatlı Lina...

Ooo, Efe41 ciğim, teşekkürler. Bir ortalığı toparlayayım da öyle yorumlayayım. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sabaha karşı kısa bir uykumuz oldu ama aynı anda uyanmamızla beraber mükemmel bir kapanışı yapmamız konusunda gözlerimiz hem fikirdi. Kendisine her şey için teşekkür ederim. Makul olan tüm isteklerimi yerine getirdi.Yeri geldi o, tatlı olan "dur" dedi; yeri geldi ben tatlı olan "yapma" dedim ğŸËœ‹ Güzel, hoş ve heyecanlı bir geceydi. Bir dahakine benim misafir olmam dileğiyle Lina...

Bazı ayrıntılar da aramızda kalsın diyelim.ğŸ¤â€”ğŸËÅ“ËÅ“ Esen vw güzel kal tatlı Lina...

Sevgili @Efe41, foruma gerçek bir beyefendi daha kazandırmış olmanın keyfini yaşıyorum sayede. :*

Ufak bir seks kazası yaşamış olsak da bol sohbetli, bol sevişmeli bir geceydi, çok teşekkür ederim. Adım Lalena olmuştu, Lina da oldu sayende. (giggle)

"DUR"ların ve "YAPMA"ların nedeni aşırı hazzın getirdiği dayanamama hallerinden olsa da cidden güzel ve heyecanlı bir geceydi. :) İki ikizlerin bir aya gelişinden de aksini beklemek mümkün olmazdı galiba.
Ha, bir ara terden yatakta yüzüyorduk galiba ama o da işin en hoş taraflarından bence, ne de olsa işleyen demir ışıldar değil mi? :D

Hoş hediyen, hoş ikramların için buradan da teşekkür ederim. İki ikizlerin bir araya gelince siyaset konuşması da baya tehlikeliymiş yorumuna bir kez daha katıldım sayemizde. :D

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle romantik ve centilmen ikizler erkeği. :* Ben de seni misafir etmekten mutluluk duyarım emin olabilirsin. :)

E BARİ NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. :)

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İlk forum deneyimi, ilk paylaşım ve @AylinAylin ile (clap)

Teşekkürler sevgili @Feb258862 :* Sevgili Efe41 forumu beni takip ederken bulmuş zaten ve sizin yazdıklarınızı da okuyup gözünü bana dikmiş. :) İyiki de dikmiş. :D

Rahatsızlığım da cidden talihsizce oldu ama yakında dönerim sahalara. :)

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
Sevgili @Efe41, foruma gerçek bir beyefendi daha kazandırmış olmanın keyfini yaşıyorum sayede. :*

Ufak bir seks kazası yaşamış olsak da bol sohbetli, bol sevişmeli bir geceydi, çok teşekkür ederim. Adım Lalena olmuştu, Lina da oldu sayende. (giggle)

"DUR"ların ve "YAPMA"ların nedeni aşırı hazzın getirdiği dayanamama hallerinden olsa da cidden güzel ve heyecanlı bir geceydi. :) İki ikizlerin bir aya gelişinden de aksini beklemek mümkün olmazdı galiba.
Ha, bir ara terden yatakta yüzüyorduk galiba ama o da işin en hoş taraflarından bence, ne de olsa işleyen demir ışıldar değil mi? :D

Hoş hediyen, hoş ikramların için buradan da teşekkür ederim. İki ikizlerin bir araya gelince siyaset konuşması da baya tehlikeliymiş yorumuna bir kez daha katıldım sayemizde. :D

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle romantik ve centilmen ikizler erkeği. :* Ben de seni misafir etmekten mutluluk duyarım emin olabilirsin. :)

E BARİ NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. :)

Sevgiler. :*

Rica ederim ne demek.Senin gibi bir hanımefendi ile beraber olmak benim için bir şanstı.

Klima falan çare olmadı evet, ama tam fotoğraflıktı işte " o an " denilecek cinsten. Kesinlikle ışıldayan demir gibiydik ?

Çokomeller de ayrı enerji kattı ? Teşekkürler yeniden her şey için.Gelecekte misafirin olacağım ??

Her şeyin güzel olması dileğiyle tatlı Lina, iyi ki varsın. ?

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
....
....
...

Kaza yok.... kaza istemiyoruz...
Sekste kaza oldumu aklıma ailenin en küçük çocuğu gelir...
:yuvarlan:

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Rica ederim ne demek.Senin gibi bir hanımefendi ile beraber olmak benim için bir şanstı.

Klima falan çare olmadı evet, ama tam fotoğraflıktı işte " o an " denilecek cinsten. Kesinlikle ışıldayan demir gibiydik ğŸËÅ“

Çokomeller de ayrı enerji kattı ğŸËœ… Teşekkürler yeniden her şey için.Gelecekte misafirin olacağım ğŸËÅ“Å*ğŸËÅ“ËÅ“

Her şeyin güzel olması dileğiyle tatlı Lina, iyi ki varsın. ğŸ¤â€”

Bence benim için de şanstı @Efe41. :* Görüntümüz cidden "o an " karesiydi, tabiri sevdim. :)
HER ŞEY HEP GÜZEL OLSUN. :*
Elbet denk geliriz bay centilmen. :*

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
Bence benim için de şanstı @Efe41. :* Görüntümüz cidden "o an " karesiydi, tabiri sevdim. :)
HER ŞEY HEP GÜZEL OLSUN. :*
Elbet denk geliriz bay centilmen. :*

Teşekkürüm ederim tatlı Lina. Geliriz tabi, biz ikiziz
Her şey hep güzel olsun.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Başak burcu olmamdan ötürü ve en küçük olmamın da etkisiyle beni planlamamışlar kaza kurşunu gelmişim derim. 9 ay öncesi yılbaşı :D

Sevgili @Bugi, biz öyle bir kaza yaşamadık. :D Yere kapaklandım ben ama senin de bir yılbaşı gecesi ürünü olabilme ihtimalin güzelmiş. :D

Bugi Çevrimdışı
26 Ağu 2016
111
97
Sevgili @Bugi, biz öyle bir kaza yaşamadık. :D Yere kapaklandım ben ama senin de bir yılbaşı gecesi ürünü olabilme ihtimalin güzelmiş. :D

İyileşmene bütün forum sevinmiştir muhtemelen, tekrar kaza yaşamaman dileği ile

Benim sözüm @Feb258862 in yazdığı en küçük çocuk ve kaza muhabbeti üzerineydi, sanırım o da benzer bir durumdan bahsediyordu :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
ilk soru işaretlerinde dişini sıkan emojiler ikincide kaplanlar vardı sistem kaldırmış:oops: hadi artık kükreyek bak projeleri hemen ortaya dökme kız durrr susss seni gidi sabırsız minnoşş :censored: böyle ol biraz :giggle:;)

Aman ya ne dökmüşüm ortaya? Diş sıkmak yok artık, sevişmek var : Bam bam bam! :D Bakalım, neler olacak... :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Tam havasındasın zaten.Hiç şaşırtmadın beni :) Ben de seviyorum. Evet Lina sana yakıştı :)

Bir ikizlerin yanılgıya sebebiyet verdiği ne zaman ve nerede görülmüş ki sevgili @Efe41. :)

İkizler ve ikizler... Aaah ahh! :)

Efe41 Çevrimdışı
10 Tem 2019
64
75
Bir ikizlerin yanılgıya sebebiyet verdiği ne zaman ve nerede görülmüş ki sevgili @Efe41. :)

İkizler ve ikizler... Aaah ahh! :)
Her burcun kendine göre bir özgünlüğü ve değeri var sevgili @AylinAylin .Ama benimseyerek sevmek ve taşımak ayrı bir artı tabi ki. İyi ki varsın.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İyileşmene bütün forum sevinmiştir muhtemelen, tekrar kaza yaşamaman dileği ile

Benim sözüm @Feb258862 in yazdığı en küçük çocuk ve kaza muhabbeti üzerineydi, sanırım o da benzer bir durumdan bahsediyordu :)

Aman kazalar olmasın @Bugi ciğim. :D Bizim o kinuda tedbirlerimiz var da benim kendimi sakatlama uzmanlığıma tedbir işlemiyor. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Her burcun kendine göre bir özgünlüğü ve değeri var sevgili @AylinAylin .Ama benimseyerek sevmek ve taşımak ayrı bir artı tabi ki. İyi ki varsın.

Dur, biraz ukalalık yapayım :) : ZODYAK'IN EN ENTELLEKTÜEL, ZEKİ , DOST CANLISI VE SEKS OYUNLARI SEVER BURCUNA SELAM OLSUN. :) Heyt be, tutmayın küçük enişteyi modundayım, idare edin. :)

Mütevazı AylinAylin kortizon yüklemesi sonrası ukala AylinAylin oldu ama çok mütevazısın abartma diyenlere de başka bir abartı ve ironi ile seslenmiş olayım. :D Övmek, övünmek ne kolay değil mi? Sözler peş peşe sıralanıveriyor, ahh egomuz ah! :)

Neyse, yurdum insanı kıvamındaki ekstra özellikleri olmayan AylinAylin'den selamlar. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sen unutamazsın çünkü mayanda var 😊 Keyifli vakitler tatlı Lina 🤗

Ooo, evet! İnsan mayasında olanı unutmaz, belki baskılar ama muhakkak gün yüzüne çıkarır. Sana da sevgili @Efe41 😍😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Dur sen duuurr ne konusu roman yazıcam Şişli’de Çuff çuff günlükleri Aylingillerde :LOL::ROFLMAO: kim bilir kaç baskı yapar benim erotik anlatımımla düşünsene :unsure:gelirden sana %10 bana %90 telif hakları bana ait :p büyük bomba olacak bekle sen :cool:

Nee, hikayenin baş kahramına yüzde on mu? Aha, küstüm oynamıyorum. Altmış'a kırk olarak uzlaşmayı öneriyorum. 🙈🙈 Yoksa kaçarım bak! 😎😎😎

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Seninle içmek bayağı keyifli olacaktır,yeterki bir araya gelebilelim :D Vakitsizlik herkes için bir dert,sen bak keyfine,nasıl olsa bir gün buluşacağız :love:

Ben baileys ime kavuştum ve de o çok beklenen buluşmamız da gerçekleşti ya, rahat edebiliriz artık ama yeni bir organizasyon lazım bize bence. 🙈🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Biliyorsun böyle bir çılgınlığı yapma ihtimalimin yüksek olduğunu:cool: hemen şantaş ve altmışa kırk öneri:devilish::LOL: yanlız anlamadığım kim %40 kim % 60 alacak;) kaçmak yookkk oyun daha yeni başlıyor bi kerem ; kafamda deli projeler var :devilish: o kitabıda yazar önüne koyarım ruhun bile duymazzz:LOL::ROFLMAO: hiçte küsemezsin benden ; her türlü alırım gönlünü vahşi cazibem :devilish::p:D bilirsin kalemimde kuvvetlidir yaniii ;)

Vayy sıf pisliğine sana küseyim de bir uğraştırayım seni. 😈😈 Bu arada o kitabı ben yazacağım, hele bir mecradan ayrılayım, biliyorsun benim de kafamda çılgın projeler var ama giderken harika bir iz bırakacağım bu mecraya.... 😎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar