- 23 Haz 2019
- 3,444
- 8,692
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimİyi haftasonları canım dikkat et kendine
Biraz öyle gibiiyi hafta sonları cansu hanım manzara çok güzel görünüyor
Hep aklınızın köşesinde olsunne güzel gözüküyorsun sen öyle insanın aklına neler getiriyorsun
InşallahBu kombini üzerinizde görmek dileğiyle
Masaja ufak bir ara verdim ama bana yapılana hayır demiyorumvalla bu guzel manzarayı gorunce canım masajjjj cekti
TeşekkürlerSeksi mi seksi ❤
SizedeMutlu hafta sonu güzellik
Kısmet ama biraz zor gibi@Cansu kaya beraber geçse mi ?
Ben telde sizinle uyum saglayamacagimi anladım, engelledim burdan devam ediyorsunuz. Diyecek birşey bulamıyorum...Cansu hanım çok ama çok sexi
Ya sizden neden randevu alamıyorum
ÇarşambaEn yakın misafir kabul tarihin ne zaman acaba
Neden ki mesajınıza bakmanız yeterKısmet ama biraz zor gibi
Numaranız burada çıkmıyor, sürekli mesaj attığınız için, trabzonlu olduğunuz ve trabzon yolculuğunuz olduğunu bildiğim için kim olduğunuzu tahmin ediyorum tabiki. Mesajla anlamak istemediniz buradan da yazayım, rica ediyorum bana yazmazsanız sevinirim...Benim numaram burdan nasıl çıkıyor ki
anlamadım.kusura bakmayın.forum da yeniyim de
Tşk lerÇok çok iyi
Teşekkür ederim, bende sabırsızlıkla bekliyorumMaşallah Cansu Hanım Salı günü randevumuzu iple çekiyorum
Inşallah
Isinlanmayi beklemenizi tavsiye ederim, en kolay yoluŞerifali Neresidir NasılGidilir Diye Uzun Zamandır Araştırıyorum Ama Hala Kolay Bi Yolunu Bulamadım.
Bulur Bulmaz Yollara Düşecegim
Cansucugum bu kombini üzerinede hiç görmedim
Tanrım,neden bu kadar az kelime yarattın ki...
Teşekkür ederimAkıllı ve karadenizli hanımları çok severim.Size bir kez daha hayran kaldım..Tamam yazmam size daha ne diyeyim İnşallah bana karşı öfkeniz geçer.Hoşcakalın
Aklıma "barda durur barmen minik şişe elinde" geldi bildim ben kimsinBu arada bu benim yeni hesabım. Ben barmen olan adam
Hadi bakalimAklıma Gelen En Basit Yol Şirket Aracındaki GPS Cihazını Bozup Size Gelmek )
Giy demedinkiCansucugum bu kombini üzerinede hiç görmedim
Hala öyle mi belki bir şans doğmuştur @Cansu kayaKısmet ama biraz zor gibi
her zamanki gibi harikasınız Cansu hanım popo çok cezbedici umarım yakın zamanda görüşmek kısmet olur
Aklıma "barda durur barmen minik şişe elinde" geldi bildim ben kimsin
Teşekkürler, inşallahher zamanki gibi harikasınız Cansu hanım popo çok cezbedici umarım yakın zamanda görüşmek kısmet olur
TeşekkürlerÇok güzel kareler. Sayenizde güzel bi cumartesi akşamı oldu
Hafızam kesinlikle iyidirsarı sayfa gibi oldu yorumlar, ben mavi tişört giyen adan, ben kırmızılı
Cansu hanımda iyi hafıza varmış.
TesekkurlerHer zaman ki gibi çok seksi
Teşekkür ederimCansu Cansu Cansu … hayran olmamak mümkün değil ❤
Karar verdim şimdi bir konu açacağım, gelen cevaplara göre cevap vereceğim size.Hala öyle mi belki bir şans doğmuştur @Cansu kaya
Teşekkür ederim bugün menüde patates, bira var aklıma direk sen geldin misafirimden biralar, benden patates inşallah müsait bir zamanda seninlede yaparızHer zamanki gibi çok seksisin, çok arayı açtık, ayarlayıp bir görüşelim artık...
Güzel mutlu cumartesi gününüz olsun kombini yakışmış Cansu Hanım
Taş gibi hatun siyah jartiyer çorapla mükemmelsin Cansu'm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!