Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel 1 Saat

13 Mar 2014
76
167
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar,

Çarşamba günü iletişime geçip Cuma günü için sözleştik. Evi zaten kolay ulaşımı olan bir yerde. İlk görüşmemiz olduğu için sohbet konusunda biraz tutuk kaldık, ilerleyen zamanlarda daha fazla konuşacak konumuz olacağına eminim :)

Detay kısmına girmeyeceğim fakat teni, vücudu gerçekten çok güzel. Anlatılanlardan daha da güzel. Benim için gerçekten olumlu bir görüşmeydi. Meltem için de öyledir umarım. Tekrar görüşmek dileğiyle :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,714
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Çarşamba günü iletişime geçip Cuma günü için sözleştik. Evi zaten kolay ulaşımı olan bir yerde. İlk görüşmemiz olduğu için sohbet konusunda biraz tutuk kaldık, ilerleyen zamanlarda daha fazla konuşacak konumuz olacağına eminim :)

Detay kısmına girmeyeceğim fakat teni, vücudu gerçekten çok güzel. Anlatılanlardan daha da güzel. Benim için gerçekten olumlu bir görüşmeydi. Meltem için de öyledir umarım. Tekrar görüşmek dileğiyle :)
Referans için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Selamlar,

Paylaşım için çok teşekkür ederim 🙏benim için de güzel bi tanışmaydı.. paylaştıkta sohbet konuları çogalır tutukluk biter :))
Tekrar görüşmek dileğiyle 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar