Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlerden ışıl ve mila duosu

4 Eki 2009
69
95
Mrb arkadaşlar yine bir mila ve ışıl duosu aklıma takıldı ve 1 hafta önceden kendileri ile sözleştik aslında 1 hafta önce olucakti ama malum bayanların hastalık durumu olduğundan ertelendi ama daha güzel oldu daha ateşli oldular
Neyse ben artık yerlerini ezberledigim için direk sozlestimiz saatte kapılarına dayandım ve kapıyı güzeller güzeli ışıl açtı arkasından narin mila geldi önce bir banyonun yolunu tutup temizliğini yaptıktan sonra kendilerinin hazırladığı güzel masaya oturduk bir yanımda @Mila bir yanımda @ışıl parlak oturduk muhabbet ediyoruz ama ışıl dururmu 1 haftanın vermiş oldugu heyecanla oynasmaya başladı hop yatak odası güzel bir sevisme ve oral lesmenin ardından 🍑🍌 birleşmesi her ikisi ile isilin üstünde bitmisim duş faslından sonra yine oturduk muhabbet ediyoruz ama yine ışıl eli ayağı boş durmuyor devamlı oynasmalar molamizi yaptıktan sonra Milam ile koltuk üzerinde sevişmeye başladık devamı yatak odasında devam etti ama bu sefer ikisininde finale ugrattim ve arkasından ben finale uğradım
Kendilerine burdan tşk ederim ikinci buluşmamız yine birinci buluşma gibi süper geçti tşk @Mila ve @ışıl parlak

Son düzenleme:
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 3 lüye

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
üçünüzede tebrikler güzel paylaşımınız için teşekürler

ışıl parlak Çevrimdışı
11 Şub 2020
1,151
3,960
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mrb arkadaşlar yine bir mila ve ışıl duosu aklıma takıldı ve 1 hafta önceden kendileri ile sözleştik aslında 1 hafta önce olucakti ama malum bayanların hastalık durumu olduğundan ertelendi ama daha güzel oldu daha ateşli oldular
Neyse ben artık yerlerini ezberledigim için direk sozlestimiz saatte kapılarına dayandım ve kapıyı güzeller güzeli ışıl açtı arkasından narin mila geldi önce bir banyonun yolunu tutup temizliğini yaptıktan sonra kendilerinin hazırladığı güzel masaya oturduk bir yanımda @Mila bir yanımda @ışıl parlak oturduk muhabbet ediyoruz ama ışıl dururmu 1 haftanın vermiş oldugu heyecanla oynasmaya başladı hop yatak odası güzel bir sevisme ve oral lesmenin ardından 🍑🍌 birleşmesi her ikisi ile isilin üstünde bitmisim duş faslından sonra yine oturduk muhabbet ediyoruz ama yine ışıl eli ayağı boş durmuyor devamlı oynasmalar molamizi yaptıktan sonra Milam ile koltuk üzerinde sevişmeye başladık devamı yatak odasında devam etti ama bu sefer ikisininde finale ugrattim ve arkasından ben finale uğradım
Kendilerine burdan tşk ederim ikinci buluşmamız yine birinci buluşma gibi süper geçti tşk @Mila ve @ışıl parlak
Teşekkürler tatlım benim, evt huyum bu rahat duramıyorum 😛 rahat da bırakmıyorum birde @Mila ya sorsanız 😅 , dediğin gibi artık evin yolunu ogrendin her sıkıldığında kapıyı çalabilisin 🤗 memnuniyetle bekleriz cnm 🙂😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar