Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Günlerden BAHAR🌸📸

5 Haz 2019
410
769
Yine Baharla unutulmaz saatler yaşadık.Tabi her görüşme unutmaz oluyor Baharla . Kendisiyle 1 gün önceden uygun saati kararlaştırıp randevuyu aldım. Geriye sadece beklemek kaldı.Tabi saatler zor geçiyor. Sağolsun bu aralar paylaştığı fotolarda etkili oldu 🔥🔥🔥 artık zaman gelmişti. Hızlıca merdivenleri çıktım kapı hafif aralıktı. İçeri girmemle kadının tanımı resmen kapının arkasında siyahlar içinde bekliyordu. Baştan aşağı süzdüm . Bu kadını her gördüğümde daha fit oluyor . Güzelliği zaten tartışılmaz derecede 😍😍 kısa bir duş alıp salonda güzel bir sohbetten sonra artık kırmızı odanın yolunu tuttuk. Kaçıncı görüşmem artık bende bilmiyorum ama her seferinde heyecan ve zevk en üst seviyede benim için. Güzel bir sevişmeyle başladı ve arkasından karşılıklı oralla kalbim yerinden çıkacak sandım. Özellikle en sevdiği doggy ile nabız zirvede diye bilirim . Her zaman olduğu gibi çok güzeldi baldudak. Çok çok teşekkür ederim @BAHAR 😘😘 daha sayısını unuttuğumuz nice sevişmelere güzellik.🌸🌸
65F4CF67-2B17-42A8-99AF-DE46AC2169CF.jpegEB38E728-D49B-43F4-9B49-FE3DC3FC5924.jpeg

inci Çevrimdışı

inci

Normal Üye
18 Eyl 2020
291
25
Yine Baharla unutulmaz saatler yaşadık.Tabi her görüşme unutmaz oluyor Baharla . Kendisiyle 1 gün önceden uygun saati kararlaştırıp randevuyu aldım. Geriye sadece beklemek kaldı.Tabi saatler zor geçiyor. Sağolsun bu aralar paylaştığı fotolarda etkili oldu 🔥🔥🔥 artık zaman gelmişti. Hızlıca merdivenleri çıktım kapı hafif aralıktı. İçeri girmemle kadının tanımı resmen kapının arkasında siyahlar içinde bekliyordu. Baştan aşağı süzdüm . Bu kadını her gördüğümde daha fit oluyor . Güzelliği zaten tartışılmaz derecede 😍😍 kısa bir duş alıp salonda güzel bir sohbetten sonra artık kırmızı odanın yolunu tuttuk. Kaçıncı görüşmem artık bende bilmiyorum ama her seferinde heyecan ve zevk en üst seviyede benim için. Güzel bir sevişmeyle başladı ve arkasından karşılıklı oralla kalbim yerinden çıkacak sandım. Özellikle en sevdiği doggy ile nabız zirvede diye bilirim . Her zaman olduğu gibi çok güzeldi baldudak. Çok çok teşekkür ederim @BAHAR 😘😘 daha sayısını unuttuğumuz nice sevişmelere güzellik.🌸🌸
Ekli dosyayı görüntüle 66935Ekli dosyayı görüntüle 66936
Harikasınız 💓💓 ikinizi de öperim 🐣

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız ve resimler için teşekürler ikinizede tebrikler

324ewdsfdsf

Ekli dosyayı görüntüle 66935Ekli dosyayı görüntüle 66936
Ben tşk ederim cnm iyiki seni tanımışım 🥰🥰🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar