- 23 Haz 2019
- 3,459
- 8,721
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seve seveNe diyelim, tekrar birlikte temizlik yapmak üzere
Tşk lerSexy maid Vallah çok güzel olmusun
Tabiki, hatırlatmanız yeterliGeldiğimde bu şekilde karsilarsaniz ♥
Beraber toz alırmıyız sana yardım ederim
OlabilirSiz bugün temizlik yapmayın hanımefendi izinlisiniz, şöyle evin içinde kelebekler gibi süzülün ben de yakalamaya çalışayım
Toz almada başarılıyım pek yardim etmek isteyeceginizi dusunmuyorum, ama toz aldirmak isterseniz gelebilirsiniz tabikiYardım lazımsa gelelim forumca.
Tsk lerçok doğalsınız
E alirim ozaman bir tozunuTozumun alınma zamanı geldi de geçiyor
Beraber aliriz tabiki benimde tozumun alınması lazımBeraber toz alırmıyız sana yardım ederim
Derin temizlikte olaylar değişiyorBu sadece,toz alıyorken ki halin sanırımDerin temizliği düşünemiyorum
Tahmin etmeliydimDerin temizlikte olaylar değişiyor
Tahmin etmeliydim
Tşk lerSexy maid. Tercihler arasına eklendi. Sıralamada ilk 2'ye yükseldi
Tşk lerOrtaligi yakiyosunuz yine cansu hanim. Yine cok sexysiniz, son foto cok kiskirtici a level olmus. Insan simdi orda olsada size yardim etse.
Bence forumun en kiskirtici ve davetkar kadinisiniz, son resimde insan neler yapmaz ki, himmm neler olur neler, yasamak lazim,Tşk ler
Tşk lerBence forumun en kiskirtici ve davetkar kadinisiniz, son resimde insan neler yapmaz ki, himmm neler olur neler, yasamak lazim,
Tşk ler e tabi profesyonellik önemliProfesyonellik diye ben buna derim.Temizliği temizlik kıyafetiyle yapacaksın Bu arada müthişsiniz.
Tşk lerHarika Fotoğraflar Cansu hanım Kolay gelsin
Bu kombinde yok maalesefTopuklu ve çorap yok mu
Tşk ler. Geleceğiniz zaman hatırlatmanız yeterliCansu seninle dip köşe temizlik yapasım var walla ne yalan söyleyeyim bende mutlaka bu şekilde karşılanmak istiyorum sana geldiğimde
Çok iyi bak kendine dikkat et sevgili Cansu
Tşk lerdördüncü poz eritiyor. çok harikasınız
Oda olur banaBenim temizlik anlayışım;
“Bal Dök Yala “
Fantezi mi en sendiğim aktivite
Kısmet belki bir gün denk gelirŞöyle bir temizlikçi neden hiç denk gelmedi bana anlamış değilim
InşallahYakındır o vakit diye sesli düşünüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!