Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gündüzümü aydınlatan güzel Kadın GECE

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günlerden bir gün yine bir iş için İstanbul’un yollarına düşmüşüm. İşim umduğundan erken bitebilme ihtimali var. Aklımda da biri var ama müsait mi bilemedim. Şansımı denedim Gece ye yazdım . Bingo!! Müsaitmiş. Kararlaştırdık artık içim içime sığmıyor işim bir an önce bitsede Gece’min kollarıda alsam soluğu.

Nazik kız inceliğinde soruyor ne giymemi istersin diye. İçimden diyorum giysiye ne gerek var nasıl olsa çıkacak. Amam öküzlüğümü belli etmemek için mini etek ve stiletto üstüne sen karar ver ( nedense dar mini etek ve ayakta stiletto kadında bana göre çok sek duruyor. ( zaten fotoğraflarda açıdan dolayı o güzel bacaklarını çok iyi sergiliyor birde üstüne bembeyaz ten)

Verdiği adresi bulmak gayet kolay güzel yönlendiriyor. Kapı açıldı ışıl ışıl bakan bir çift hafif çekik güzel bir yüz olanca gülümsemesi ile bana bakıyor. Ömen tenrim bu ne tatlı şey!!!

Selamlaşma faslı sonrası sohbete başlıyoruz kendisini her zaman çok cimcime bulmuşumdur. Tatlı bir sohbete daldık. Bıcır bıcır o anlatıyor ben anlatıyorum. Sonunda kız dedi bu sevişmeyecek galiba J) hadi artık deyince ben asıl geliş amacımı hatırladım. Duş vs faslı yatak odasında bir afeti devran. Öpüşmesi çok güzel baygın bakışlar. Dedim böyle olmaz atmışım yatağa bir güzel her noktaya temasa başladım. Bir ara baktım benim sırtım yere gelmiş. Bildiğin benim canımı oradan çekiyor ha patladım ha patlayacağım. Olmayacak böyle dümeni elime aldım en son ve en sevdiğim doggyde o güzel kalçalara şaplaklar arasında nirvanaya ulaştık. Ben bu arada pert tabi

Sohbete kaldığımız yerden devam ettik. Her şeyi biliyor. Sohbet güzel ama böyle de olmayacak part 2 lazım yine yatak odasındayız ben daha durumu toparlayamamışım az dinlensemiydim falan derken o iş bende demesi ile gerçekten onda olduğunu anladım. Gözleri dikerek yaptığı oral müthiş bu kız adamı sırt oral yaparak sabaha kadar defalarca boşaltabilir.

Arada benim lanet olası telefonlarım çalmasa çok iyi olacak ama sabırlı kız hiç istifini bozmadan sabırla ilgileniyor. Farklı pozisyonlardan sonra finali yine doggy ile yaptık ama gitme vaktim gelmiş dinlenmeye vakit yok. İstiyorum ki kendime geleyim çünkü ben hala bulutların üzerinde dolanıyorum yere niş yapamıyorum. Telefonun çalması ve beni gitmek zorunda oluşum ne zaman dul aldım giyindim dışarı çıktım biliyorum tek bildiği sokakta arabaya doğru giderken ağzım kulaklarımda bir şeyler sanki yörük kızında orada kaldı

Sabrın misafirperverliği ve sohbetin ve de ilgin için çok teşekkür ediyorum @GECE M

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayağı keyifli vakit geçirilmiş belli ki, detaylı paylaşım için teşekkürler...
@GECE ile başka türlüsü mümkün değil başgan. ah birde gündüz olmayıp içki de içebileydim gecemi asıl öyle görmem lazımda neyse

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
712
941
Günlerden bir gün yine bir iş için İstanbul’un yollarına düşmüşüm. İşim umduğundan erken bitebilme ihtimali var. Aklımda da biri var ama müsait mi bilemedim. Şansımı denedim Gece ye yazdım . Bingo!! Müsaitmiş. Kararlaştırdık artık içim içime sığmıyor işim bir an önce bitsede Gece’min kollarıda alsam soluğu.

Nazik kız inceliğinde soruyor ne giymemi istersin diye. İçimden diyorum giysiye ne gerek var nasıl olsa çıkacak. Amam öküzlüğümü belli etmemek için mini etek ve stiletto üstüne sen karar ver ( nedense dar mini etek ve ayakta stiletto kadında bana göre çok sek duruyor. ( zaten fotoğraflarda açıdan dolayı o güzel bacaklarını çok iyi sergiliyor birde üstüne bembeyaz ten)

Verdiği adresi bulmak gayet kolay güzel yönlendiriyor. Kapı açıldı ışıl ışıl bakan bir çift hafif çekik güzel bir yüz olanca gülümsemesi ile bana bakıyor. Ömen tenrim bu ne tatlı şey!!!

Selamlaşma faslı sonrası sohbete başlıyoruz kendisini her zaman çok cimcime bulmuşumdur. Tatlı bir sohbete daldık. Bıcır bıcır o anlatıyor ben anlatıyorum. Sonunda kız dedi bu sevişmeyecek galiba J) hadi artık deyince ben asıl geliş amacımı hatırladım. Duş vs faslı yatak odasında bir afeti devran. Öpüşmesi çok güzel baygın bakışlar. Dedim böyle olmaz atmışım yatağa bir güzel her noktaya temasa başladım. Bir ara baktım benim sırtım yere gelmiş. Bildiğin benim canımı oradan çekiyor ha patladım ha patlayacağım. Olmayacak böyle dümeni elime aldım en son ve en sevdiğim doggyde o güzel kalçalara şaplaklar arasında nirvanaya ulaştık. Ben bu arada pert tabi

Sohbete kaldığımız yerden devam ettik. Her şeyi biliyor. Sohbet güzel ama böyle de olmayacak part 2 lazım yine yatak odasındayız ben daha durumu toparlayamamışım az dinlensemiydim falan derken o iş bende demesi ile gerçekten onda olduğunu anladım. Gözleri dikerek yaptığı oral müthiş bu kız adamı sırt oral yaparak sabaha kadar defalarca boşaltabilir.

Arada benim lanet olası telefonlarım çalmasa çok iyi olacak ama sabırlı kız hiç istifini bozmadan sabırla ilgileniyor. Farklı pozisyonlardan sonra finali yine doggy ile yaptık ama gitme vaktim gelmiş dinlenmeye vakit yok. İstiyorum ki kendime geleyim çünkü ben hala bulutların üzerinde dolanıyorum yere niş yapamıyorum. Telefonun çalması ve beni gitmek zorunda oluşum ne zaman dul aldım giyindim dışarı çıktım biliyorum tek bildiği sokakta arabaya doğru giderken ağzım kulaklarımda bir şeyler sanki yörük kızında orada kaldı

Sabrın misafirperverliği ve sohbetin ve de ilgin için çok teşekkür ediyorum @GECE M
Maşallah size. Daha yere "nis" tam yapılamamış. Birde bana diyorsunuz 😁😁

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,161
2,501
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.. sen komple işleri istanbula taşı hocam kopamıyosun bu şehirden😄

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.. sen komple işleri istanbula taşı hocam kopamıyosun bu şehirden😄
allahtan ben istanbulda yaşamıyorum düşün artık ahahaha. Nasıl kopayım her şeyin güzeli orada

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
252
157
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101

En merak ettiğim üyelerdendin, sonunda tanışabildik.
Pandemi boyunca burç atismamizdan sonra "bu adam başak burcunun kapısından geçmez" derken, bir baktım ki salonda oturuyor😂😂 (başak burclarindan vazgecemiyorsun itiraf et 😂)
İyi ki geldin ve iyi ki tanıştık. İcemedik ama elbet kafayı bulup " O kedi (Hıdır) buraya gelecek " diyeceğim. 😎😂😂✌️
Sevildiniz, sayildiniz ve öpüldünüz efenim😘😘😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@GECE ’nin gündüzü ayrı keyif, gecesi ayrı keyiftir ama çilingir sofrası başında, muhabbeti tatlı bu hatunla oturmanın keyfi bambaşkadır.
Ayaklarını yerden keser yollar seni ve tadı damağında kalır her zaman.
Belli ki çok keyifli zamanlar geçmiş, ayaklar yerden kesilmiş. Keyfinize sağlık.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En merak ettiğim üyelerdendin, sonunda tanışabildik.
Pandemi boyunca burç atismamizdan sonra "bu adam başak burcunun kapısından geçmez" derken, bir baktım ki salonda oturuyor😂😂 (başak burclarindan vazgecemiyorsun itiraf et 😂)
İyi ki geldin ve iyi ki tanıştık. İcemedik ama elbet kafayı bulup " O kedi (Hıdır) buraya gelecek " diyeceğim. 😎😂😂
Sevildiniz, sayildiniz ve öpüldünüz efenim😘😘😘
Galiba ecelim de başak burcundan olacak. Çekiyor demekki beni. Kedi çağırmanı bekliyor olacak. Her şey için tekrar teşekkür ederim.
Miyavvvvvvvvvvvvvv😺😺😺😺😺

19 Eyl 2017
1,188
2,101
@GECE ’nin gündüzü ayrı keyif, gecesi ayrı keyiftir ama çilingir sofrası başında, muhabbeti tatlı bu hatunla oturmanın keyfi bambaşkadır.
Ayaklarını yerden keser yollar seni ve tadı damağında kalır her zaman.
Belli ki çok keyifli zamanlar geçmiş, ayaklar yerden kesilmiş. Keyfinize sağlık.
Beni şımartıyorsun😊 sana bu duyguları yaşatabiliyorsam eğer ne mutlu bana😍 Duygularımız karşılıklı 🥰

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Galiba ecelim de başak burcundan olacak. Çekiyor demekki beni. Kedi çağırmanı bekliyor olacak. Her şey için tekrar teşekkür ederim.
Miyavvvvvvvvvvvvvv😺😺😺😺😺
Başaklar seviyor seni. ❤️ Ben herşey için teşekkür ederim. 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Şu forumda 3 ya da 4 kişi var görüşme listemde ama lanet olası bir başak burcuyum ve bu lanet o kadar seçici yapıyor ki beni... sanki beni ancak başak olan biri anlarmış ve mutlu edermiş gibi geliyor 😛
😂😂 Ahah biz bu başaklar 😉

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başaklar seviyor seni. ❤ Ben herşey için teşekkür ederim. 😘
kabul etmem gerekirki bende sanırım başakları her şeye rağmen seviyorum. Çekiyorlar beni bir şekilde ❤❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar