Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gündüzde bir gece...

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
219
573
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar.
Tuhaf,garip,sıkıcı hatta ne olduğunu tam olarak anlayamadığım bir Ankara yolculuğundan sonra, bir kaç gün önce görüştük gece ile.Görüşme ayarlandı ve buluşma saati geldi çattı.Konum ve lokasyon olarak oldukça kolay ve güzel bir yerde gecenin evi.Burası bir site ve malumunuz olduğu üzere buraya bir şifre ile giriyorsunuz.Giriyorsunuz ama ben giremedim.''Ne beceriksiz adamsın''diye kendime söylenip Eros'a hatta Zeus'a dua ederek tekrar denedim ve işte içerideyim.
Gece oldukça güzel,şirin ve tatlı.İkramları çokça,evi temiz ve düzenli.Bir Türk kahvesi ile başlayan sohbetimizde o kadar çok konuştum ki kendime şaşırmadım değil,hatta ''yeter çık git evimden'' demediği için de teşekkürler:).Hadi geçelim artık deyince bulduk kendimizi yatakta.Yumuşacık bir ten,öpüşmesi çok güzel,oral ise başka bir boyut,.Misyoner ile biten bir seansın ardından yeniden salondayız.Bu sefer o anlatıyor ben dinliyorum.O kadar tatlı anlatıyor ki dinlerken yüzünüzde tebessümün eksik olmasının imkanı yok. Yeniden ''hadi'' deyince el mahkum tutuyoruz yatağın yolunu.Uzunca bir öpüşme karşılıklı orallar derken doggy ile bitiyorum ama gerçekten bitiyorum.Son bir Türk kahvesinden sonra geliyoruz benim için ayrılan sürenin sonuna,vedalaşıp sarılıyoruz.Sokağa çıkınca ''arabamı nerede bırakmıştım lan''diye soruyorum kendime,aklımı içeride bıraktığımı unutarak:):).İşin şakası bir yana,beni kabul ettiği için,bu kadar keyifli bir görüşme için Gece'ye çok çok teşekkürler...

6 Eki 2021
47
30
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Gecenin etkisinde paylaşılan bir paylaşım😅teşekkürler forumdaş paylaşım için

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne beceriksiz adamsın''diye kendime söylenip

hadi miiii ne güzel bir söz...
Merak etme üstad yanlız değilsin bende o konuda özürlüyümmm

paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ...

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
219
573
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak etme üstad yanlız değilsin bende o konuda özürlüyümmm

paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ...
Ne yapalım hocam bizi de özrümüzle kabul etsinler.:):)Aslına bakarsan kapı otomatiğinde bir sorun vardı sanırım.Çünkü ben çıkarken site sakinleri kapıda bekliyorlardı.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne yapalım hocam bizi de özrümüzle kabul etsinler.:):)Aslına bakarsan kapı otomatiğinde bir sorun vardı sanırım.Çünkü ben çıkarken site sakinleri kapıda bekliyorlardı.
Seni bilmem ama ben özürlüyümmmm ...
keyifli forumlar olsun

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar.
Tuhaf,garip,sıkıcı hatta ne olduğunu tam olarak anlayamadığım bir Ankara yolculuğundan sonra, bir kaç gün önce görüştük gece ile.Görüşme ayarlandı ve buluşma saati geldi çattı.Konum ve lokasyon olarak oldukça kolay ve güzel bir yerde gecenin evi.Burası bir site ve malumunuz olduğu üzere buraya bir şifre ile giriyorsunuz.Giriyorsunuz ama ben giremedim.''Ne beceriksiz adamsın''diye kendime söylenip Eros'a hatta Zeus'a dua ederek tekrar denedim ve işte içerideyim.
Gece oldukça güzel,şirin ve tatlı.İkramları çokça,evi temiz ve düzenli.Bir Türk kahvesi ile başlayan sohbetimizde o kadar çok konuştum ki kendime şaşırmadım değil,hatta ''yeter çık git evimden'' demediği için de teşekkürler:).Hadi geçelim artık deyince bulduk kendimizi yatakta.Yumuşacık bir ten,öpüşmesi çok güzel,oral ise başka bir boyut,.Misyoner ile biten bir seansın ardından yeniden salondayız.Bu sefer o anlatıyor ben dinliyorum.O kadar tatlı anlatıyor ki dinlerken yüzünüzde tebessümün eksik olmasının imkanı yok. Yeniden ''hadi'' deyince el mahkum tutuyoruz yatağın yolunu.Uzunca bir öpüşme karşılıklı orallar derken doggy ile bitiyorum ama gerçekten bitiyorum.Son bir Türk kahvesinden sonra geliyoruz benim için ayrılan sürenin sonuna,vedalaşıp sarılıyoruz.Sokağa çıkınca ''arabamı nerede bırakmıştım lan''diye soruyorum kendime,aklımı içeride bıraktığımı unutarak:):).İşin şakası bir yana,beni kabul ettiği için,bu kadar keyifli bir görüşme için Gece'ye çok çok teşekkürler...
Paylasim icn teşekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece,gündüz de yakar ☺️
Güzel paylaşım için teşekkürler..

iwojima Çevrimdışı
9 Eki 2020
25
12
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler.

Tooltan34 Çevrimdışı

Tooltan34

Normal Üye
10 Kas 2020
35
37
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli bir görüşme olmuş☺️ Paylaşım için teşekkürler😊

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Herkese merhabalar.
Tatlı hoş sohbet adam... Herşey için ben teşekkür ederim.
Seninle güzel vakit geçirdim. Sohbetinden çok keyif aldım, kendine haksizlik etme muhabbetin çok çok iyi ✌🏻kendine çok iyi bak, tekrar görüşmek ve sevişmek üzere 😘😘🥰

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
219
573
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlı hoş sohbet adam... Herşey için ben teşekkür ederim.
Seninle güzel vakit geçirdim. Sohbetinden çok keyif aldım, kendine haksizlik etme muhabbetin çok çok iyi ✌🏻kendine çok iyi bak, tekrar görüşmek ve sevişmek üzere 😘😘🥰
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Seni tanımak gerçekten çok güzel ve kıymetli😘🥰. En kısa zamanda...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar