- 29 Nis 2014
- 9,179
- 10,057
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bayram, seyran, yaz tatilleri derken, şaka maka 3 aydan fazla olmuş maç uğurum @MELTEM ile görüşmeyeli... Gerçi Fener lige geçen yıla göre çok iyi bir başlangıç yaptı; ama devamının gelebilmesi için totemimizi bu sezon da düzenli ziyaret etmek lazım Bu vesile ile hazır yıllık iznimin son günleri, daha fazla ertelemeden bir gündüz @MELTEM i yapayım dedim ve kısa bir yazışmadan sonra hemen yola düştüm Kadıköy'ün güzel sokaklarına doğru... Kapıda artık gelenekselleşmiş olan, Migros poşetli kelli felli adam ve üzerindeki maksi mini kot şortundan taşan, bana şaplak at diye bağıran Latin kalçaları ile çekici kadın ritüelimizi de gerçekleştirdikten sonra, büyük bir zevkle kuruldum koltuğa Keyifle biralarımızı yudumlarken, kah yanımda oturduğunda profilden verdiği görüntü, kah karşıma geçip bacak bacak üstüne attığında verdiği görüntü olsun, daha sıra yatağa gelmeden beynimde fena halde bir tatmin sağlanmıştı bile... Üzerine konu filmlerden açılmışken, aklıma lise-üniversite yıllarımızın kült filmi "Basic Instict" (Temel İçgüdü) deki Sharon Stone ablamızın o ünlü sorgu sahnesi geldi Sağolsun, kendisi de her zamanki gibi beni kırmayıp beyaz bir elbise ve kesinlikle iç çamaşırsız aşağıdaki pozları verdi Tabii bir de o halde bacak bacak üstüne atıp geri alması sırasında ellerimin nasıl titrediğini anlatmama gerek yoktur sanırım (yani ifade alacağız diye gidip ifadeyi verdik resmen )
Neyse, bu kadar hararetten sonra motor su kaynatmadan ılık bir duşa girip, hemen attım kendimi yatağa ve kendi deyimiyle başladık "maç" a Ne kadar alışılagelmiş olsa da, gerek reverse cow girl de, gerekse doggy de o Latin formlu ve ele geldiğinde sertliğinden hiçbir şey kaybetmeyen kalçalara alışabilmek en azından benim harcım değil bu kadar görüşmeden sonra bile... Bol bol terleyerek, orallayarak ve yorularak finali yaptığımızda, duşa gidecek halim bile kalmamıştı; ama sağolsun @MELTEM in yorgunluk kahvesi sözü ile son bir gayret duşumu alıp, neskayfemi de içtikten sonra yine Kadıköy'ün bize kadınları öğreten sokaklarını arşınlamaya başladım...
Son söz: Vesselam güzel bir kadın ve güzel bir insansın @MELTEM
Neyse, bu kadar hararetten sonra motor su kaynatmadan ılık bir duşa girip, hemen attım kendimi yatağa ve kendi deyimiyle başladık "maç" a Ne kadar alışılagelmiş olsa da, gerek reverse cow girl de, gerekse doggy de o Latin formlu ve ele geldiğinde sertliğinden hiçbir şey kaybetmeyen kalçalara alışabilmek en azından benim harcım değil bu kadar görüşmeden sonra bile... Bol bol terleyerek, orallayarak ve yorularak finali yaptığımızda, duşa gidecek halim bile kalmamıştı; ama sağolsun @MELTEM in yorgunluk kahvesi sözü ile son bir gayret duşumu alıp, neskayfemi de içtikten sonra yine Kadıköy'ün bize kadınları öğreten sokaklarını arşınlamaya başladım...
Son söz: Vesselam güzel bir kadın ve güzel bir insansın @MELTEM