- 23 Haz 2019
- 4,262
- 13,828
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harikasınız Cansu Hanım bu akşam ki randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorum
Bende merakla bekliyorumHarikasınız Cansu Hanım bu akşam ki randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim, hepimizin yüzü gülsünGünaydın Cansu Hanım. Gülen yüzünüz solmasın
Harikasınız
Bakin sizinle iletişim esnasında sorun yaşadık. Size rica ettim yazmayın bana yada konularima diye. Israrla devam ediyorsunuz ve tavrınız hoş değil. Madem yazmaya devam edeceksiniz, ben cevap veremeyeceğim size... ve daha uzatmak istemiyorum sizinle diyaloğumu.Cansu hanım ne güzel dediniz .Hepimizin yüzü gülsün.Ben ise hiç gülemiyorum siz olmadan
Randevu iptal edilebilir bunda sorun yok, benim tek isim telefon başında wp ye cevap vermek değil. Bende size bir saygısızlık yapmadım, karşılıklı bazı durumlar ve sizinle sohbetim bana enerji vermedi ve bu sebeple sizinle görüşmek istemiyorum. Keşke biraz da saygi duyup kenarınıza cekilseniz. Hâlâ 2.ci bir şans diyerek beni anlamamak ve saygi göstermemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Karşı tarafın düşüncelerine saygi duymamak hoş gorunmuyor. Ben kimseyi yakisiklimi, degilmi diye ayirt etmiyorum, kisileri bu davranis tarzlarina gore ayirt ediyorum. Bu sekilde devam etmeniz size birsey kazandirmaz sadece antipatik gelirsiniz. Rica da bulunmama ragmen hala devam ediyorsunuz ve sizin bu yaptiginiza sozlu taciz denir. Yolunuz acik olsun beyefendi...Bana karşı ön yargılı davranıyorsunuz @Cansu kaya hanım. 6.08.2021 olan randevuyu 4.08.2021 günü , yani 2 gün önce program iptal edildi diye beni idam ettiniz.Dar ağacından sallandırdınız.Size karşı bu zamana kadar cümlelerimde hiç saygısız etmedim etmemde..Argoda konuşmadım, konuşmam da.Size yalanda söylemedim,söylemem de.Covid oldum da diyebilirdim.Bana hitaben yazılarınızı okuyan insanlarda zannedecek ki size ana avrat sövdüm.Sizden yıllardır randevu almaya çalışıyorum.Geçmiş yıllarda denedim şansımı ,müsait değildiniz.Sonra ki denemede randevu aldık iptal oldu.4.08.2021 günü cüzdanım çalındı.Cüzdan bir tarafa, şirketten pandemi izni diye aniden zorunlu izne ayırdılar.İzne ayrılınca evden bahane uydurarak çıkmak zor oluyor.5.8.2021 tarihi sabaha programi kaydırmak istedim.Çünkü işe gidiyormuş gibi yapıp size gelecektim.Sizin programınız doluydu.6.8 2021 sabah kaydırmak istedim.Yine işe gidiyormuş gibi yapacaktım .O günde doluydunuz.Yoğun olduğunuzuda biliyorum.Ama siz programı iptal etmek için size bahaneler uydurduğumu düşündünüz.. Bana hiç inanmadınız bile. Hemen whatsap engeli.Bir yandan çalıştığım şirkette işlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Bir yandan eşime bahane uydurarak randevu oluşturmaya çalışıyorum.Bir yandan size ayak uydurmaya çalışıyorum. Kaldım arada..Hatalarım var kabul ediyorum. Özür diliyorum tekrardan.Yakışıklı değilimdir görüşmek istemediğimizi anlarım. Mecburda değilsiniz tabi .Ama bana karşı ön yargılarınızı yıkmanızı ve bana 2 nci şans vermenizi rica ediyorum.Saygılar
InşallahCansu hanım harikasınız, salıya çok var ve sabırsızlıkla randevumuzu bekliyorum☺
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!