Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gunaydinlar😘🔥😘🔥😘

9 May 2020
50
32
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydınlar kırmızlar pek bir yakışmış, güzel ve sağlıklı kazançlar dilerim.

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
265
168
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Günaydın

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karantina sonrası Cansu Hanım bildiğin bomba gibi her yerden patlıyor.. Belliki bizi öldürmeye ant içti

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,058
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şaplaklık fotolar olmuş bunlar ;):devilish:

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
698
451
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydınlar kırmızılı kadın

Albayb Çevrimdışı
20 Haz 2019
237
263
Keşke her gün böyle aydınnn olsaaa... Cansu hanım iyileşme sürecini moral ve motivasyon olarak hızlandırıyorsunuz :))

dogansert Çevrimdışı
28 Eki 2019
22
6
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dil altı hapımı getirin bana bir şeyler oluyor KALBİME :D

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,022
2,719
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🔥🔥🔥Bastı beni..🤦‍♂️🤦‍♂️

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Cansu bugün senden randevu aldım.cuma sabah için 1 saat ama duruma göre biraz uzatabiliriz sesin telefonda çok güzel geliyor rahatlatıyor özellikle benim gibi çekingen sayılabilecek bir adam için yani ne diyeyim bı heyecan bastı beni
Heyecanlanmaniz ayrıca guzel tabiki. Seve seve misafir etmek isterim süre konusunda inşallah uzatma şansımız olursa neden olmasın ama kısmet tabiki👍

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Ben 2 kez yazıştım ama sanırım bir kopukluk oldu,şanslısınız umarım görüşmeniz güzel geçer :)
Sizden ve geriye denemediğim diğer arkadaşlardan sizin nezdiniz de özür dilerim. Yeni dönmemden kaynaklanan sebeplerden dolayı biraz yoğun geçiyor gunlerim. Daha öncede belirtmiştim bir kaç konudada misafirim varken telefonlara cevap veremiyorum lütfen bunun için kusura bakmayın. Müsait olduğum herzaman cevap vermeye çalışıyorum. Yarım saat sonra görüyorsam gelen mesajlara dönüş yapmıyorum bunun için de extra özür dilerim herkesden😔 umarım denk gelebiliriz ve anlayışınız içinde tsk ederim 🙏🙏

Beyaz3434 Çevrimdışı
27 Şub 2020
84
123
Sizden ve geriye denemediğim diğer arkadaşlardan sizin nezdiniz de özür dilerim. Yeni dönmemden kaynaklanan sebeplerden dolayı biraz yoğun geçiyor gunlerim. Daha öncede belirtmiştim bir kaç konudada misafirim varken telefonlara cevap veremiyorum lütfen bunun için kusura bakmayın. Müsait olduğum herzaman cevap vermeye çalışıyorum. Yarım saat sonra görüyorsam gelen mesajlara dönüş yapmıyorum bunun için de extra özür dilerim herkesden😔 umarım denk gelebiliriz ve anlayışınız içinde tsk ederim 🙏🙏
Bu ince düşünce için sizi👏👏👏👏

JönTürk34 Çevrimdışı
3 Mar 2012
87
33
Cinsiyetiniz nedir?

Bende ilgi ve hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Görüşmek üzere :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar