- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ler. Sizlere sağlıklı günler dilerimgünaydın cansu hanım sağlıklı bol kazançlı günler dilerim size
Günaydın. TsklerGünaydın Cansu Hanım. Kırmızılar içinde ateşli bir kadın
Günaydın Cansu hanım,
Kahvaltı borcum olsun ellerimle hazırlarım sanaGünaydın Cansu hanım,
Kahvaltı yapacaktım sizi gördüm vazgeçtim. .
Tşk lerwowowowww uzun zamandur aranan günaydınlar, fotoğraflar için teşekkürler...
Tskler. Sağlıklı günlerGünaydınlar kırmızlar pek bir yakışmış, güzel ve sağlıklı kazançlar dilerim.
Tşk lergunaydin cansu hanim. ilk poz şahane
köy ekmeği ve çökelek de var mıKahvaltı borcum olsun ellerimle hazırlarım sana
Tşk lerLady in red..
Tşk ler valla guzel degerlendirmissiniz ama kimseler ölmesin inşallahKarantina sonrası Cansu Hanım bildiğin bomba gibi her yerden patlıyor.. Belliki bizi öldürmeye ant içti
Sen olmuş diyorsan vardır bir bildiğinŞaplaklık fotolar olmuş bunlar
Günaydınlar efenim
Geç kaldım ya günaydın yazamıyorumGünaydınlar kırmızılı kadın
Zaman nedirki inanılmaz cabuk geçiyorZaman gecmek bilmiyor cansum misafir olmayi beklerken
Sizin ve benim müsait olduğumuz her zaman olabilirNe zaman görüşüyoruz cansu hanım
Olmazmiköy ekmeği ve çökelek de var mı
çok çabuk geciyor hemdeZaman nedirki inanılmaz cabuk geçiyor
Dimi amaçok çabuk geciyor hemde
Hep böyle olsun gün aydın olmasa da
Tşk ler genede hep aydınlık olması dileği ileHep böyle olsun gün aydın olmasa da
İyi qkşamlar deriz bizde gönüller bir olsunGeç kaldım ya günaydın yazamıyorum
Olur valla neden olmasınİyi qkşamlar deriz bizde gönüller bir olsun
Gercekden katkım oluyorsa ne mutlu banaKeşke her gün böyle aydınnn olsaaa... Cansu hanım iyileşme sürecini moral ve motivasyon olarak hızlandırıyorsunuz )
Tşk lerher zamanki gibi süper
Tşk lerFavorim 1.resim.
Tşk lerİyi akşamlar,çok hoş ve çekiciGözümüz,gönlümüz açıldı
Yok dayanır ya niye dayanmasınYürek dayanmaz buna
Tşk lerDil altı hapımı getirin bana bir şeyler oluyor KALBİME
Bastı beni..
Cansu bugün senden randevu aldım.cuma sabah için 1 saat ama duruma göre biraz uzatabiliriz sesin telefonda çok güzel geliyor rahatlatıyor özellikle benim gibi çekingen sayılabilecek bir adam için yani ne diyeyim bı heyecan bastı beni
ben ulaştım.bakalim.cuma günü randevu aldım, nasıl.olaxsk çok merak ediyorum çok heyecanlıyım niyeyseCansu Hanım fotoğraflar çok hoş birde size ulaşabilsek ((
ben ulaştım.bakalim.cuma günü randevu aldım, nasıl.olaxsk çok merak ediyorum çok heyecanlıyım niyeyse
Heyecanlanmaniz ayrıca guzel tabiki. Seve seve misafir etmek isterim süre konusunda inşallah uzatma şansımız olursa neden olmasın ama kısmet tabikiCansu bugün senden randevu aldım.cuma sabah için 1 saat ama duruma göre biraz uzatabiliriz sesin telefonda çok güzel geliyor rahatlatıyor özellikle benim gibi çekingen sayılabilecek bir adam için yani ne diyeyim bı heyecan bastı beni
Sizden ve geriye denemediğim diğer arkadaşlardan sizin nezdiniz de özür dilerim. Yeni dönmemden kaynaklanan sebeplerden dolayı biraz yoğun geçiyor gunlerim. Daha öncede belirtmiştim bir kaç konudada misafirim varken telefonlara cevap veremiyorum lütfen bunun için kusura bakmayın. Müsait olduğum herzaman cevap vermeye çalışıyorum. Yarım saat sonra görüyorsam gelen mesajlara dönüş yapmıyorum bunun için de extra özür dilerim herkesden umarım denk gelebiliriz ve anlayışınız içinde tsk ederimBen 2 kez yazıştım ama sanırım bir kopukluk oldu,şanslısınız umarım görüşmeniz güzel geçer
Bu ince düşünce için siziSizden ve geriye denemediğim diğer arkadaşlardan sizin nezdiniz de özür dilerim. Yeni dönmemden kaynaklanan sebeplerden dolayı biraz yoğun geçiyor gunlerim. Daha öncede belirtmiştim bir kaç konudada misafirim varken telefonlara cevap veremiyorum lütfen bunun için kusura bakmayın. Müsait olduğum herzaman cevap vermeye çalışıyorum. Yarım saat sonra görüyorsam gelen mesajlara dönüş yapmıyorum bunun için de extra özür dilerim herkesden umarım denk gelebiliriz ve anlayışınız içinde tsk ederim
Sizden ve geriye denemediğim diğer arkadaşlardan sizin nezdiniz de özür dilerim. Yeni dönmemden kaynaklanan sebeplerden dolayı biraz yoğun geçiyor gunlerim. Daha öncede belirtmiştim bir kaç konudada misafirim varken telefonlara cevap veremiyorum lütfen bunun için kusura bakmayın. Müsait olduğum herzaman cevap vermeye çalışıyorum. Yarım saat sonra görüyorsam gelen mesajlara dönüş yapmıyorum bunun için de extra özür dilerim herkesden umarım denk gelebiliriz ve anlayışınız içinde tsk ederim
Tşk lerBu ince düşünce için sizi
Anlayışınız için ben tsk ederimBende ilgi ve hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Görüşmek üzere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!