- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ah, şu üçüncü forograftaki pozisyonda, fileyi gergin pozisyondan kaldırıp, ince kumaş parçasını kenara sıyırıp aklımdan geçenleri yazsam, ban yermiyim acaba?
Günaydın sultanım yine aklımı karıştırdın zalim
Mantıklıİnsanın anlık randevu oluşturup hemen orda olup yaramazlık yapası geliyor
Ben tsk ederimGünaydınlar ☺ Birbirinden güzel kareler için teşekkürler
Tşk ederim kusurlar buluruz ve duzeltiriztablo gibi hatun... insanın sanat eleştirmeni olup, saatlerce karşısına geçip kusur bulmaya çalışması geliyor... (❤günaydınlar❤)
Tsk ederim, simartiyorsun beniYemin ediyorum masadan Cansu'nun yanına ışınlanasım var.
Bu dallama isviçreli bilim adamları ne bok yemeye hala ışınlanmayı bulamadılar. Hala diş fırçaları ile uğraşıp duruyorlar. Cansu böyle devam ederse ben bulacağım
Hep aydinlik olsunGün şimdi aydınlandı şeker
Duruş önemliŞu birinci fotoğraftaki duruşu yapamayanlar var bu alemde
Inşallah, beklerim tabikiİşyerim avrupa ev anadolu yakasında her ikisi içimde şerifaliye en kısa nasıl giderim diye yol haritası oluşturdum henüz görüşmek kısmet olmadı ama kısmetse şubat ayında işlerim rahatlıyacak ozaman referansta yazmak nasip olacak
Tşk ederim yazmakla olmaz uygulamak lazımAh, şu üçüncü forograftaki pozisyonda, fileyi gergin pozisyondan kaldırıp, ince kumaş parçasını kenara sıyırıp aklımdan geçenleri yazsam, ban yermiyim acaba?
Tşk ederimVay vay vayyy gözümüz gönlümüz açıldı
Maşallah diyelim..
Tşk lerTablo gibi mubarek
Verimiyim miAma böyle pozlar verip neden bizi burada perişan ediyorsunuz
Karışsın senin aklınGünaydın sultanım yine aklımı karıştırdın zalim❤
Tşk ederimBu ne güzelliktir boyle
Tşk ederim. Görüşmek üzereSen her zamânki gibi harika görünüyorsun @Cansu kaya hanim görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın sağlıklı günler dilerim sevişmek üzere
Tşk ederim. Bunu senden duymak ayrıca guzel bana mı yürüyorsun kuzumÇok sexy olmuşsun
İzin vermiyorsun ki yanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor Uzaktan iç geçiriyorum artık napalimTşk ederim. Bunu senden duymak ayrıca guzel bana mı yürüyorsun kuzum
Yahu bi dur önce biz hallenek . Sen az bi sıraya girİzin vermiyorsun ki yanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor Uzaktan iç geçiriyorum artık napalim
Ben seni elleşmeden seviyorum tatlımİzin vermiyorsun ki yanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor Uzaktan iç geçiriyorum artık napalim
Yahu bi dur önce biz hallenek . Sen az bi sıraya gir
Tşk lerİşl foto adeta dile gelmiş olmalı ♥
İzin vermiyorsun ki yanlışlıkla elim çarpsa tek kaş kalkıyor Uzaktan iç geçiriyorum artık napalim
Ahaha benim.hic şansım yok zaten Siz yürüyünYahu bi dur önce biz hallenek . Sen az bi sıraya gir
Bizden Duo çıkmaz malesefOldu mu şimdi, bütün duo hayallerimiz yıkılıverdi şimdi
Bizden Duo çıkmaz malesef
Bence olur neden olmasınVerimiyim mi
İlaç gibisin be
Gece gece canı çeker be insanın yeni gördüm ben rüya yatayım bari
Bir türlü tuttıramadık doğru zamanlamayı... Bu fotoğrafları gördükçe insanın içi cız ediyor..
Kesinlikle ben duruşumu buldum ozamanHayatta bir duruşu olmalı insanın
Elime hanım eli değmedi valla ama bir gün bir misafirim ısrar ısrar illa duo, dedim bak benim duo anlayisim iki bayan seninle ilgileniriz, tamam dedi sorun degil. Dedim tamam kimi davet edelim, sevgili @Sunam Karaca yi davet etmeye karar verdik. Sağolsun kırmadı beni ve misafirim oldu. Neyse odaya geçtik sevisiyoruz, aman sunam attı elini benim memislere dedim cansu çıkıyorsun aradan, eline ufak bir şaplak sonrası gülme krizleri derken guzel bir paylaşım olmuştu o günü unutamıyorum sunam beni elledi diye sanırımOldu mu şimdi, bütün duo hayallerimiz yıkılıverdi şimdi
Tşk ederimaşısır derecede güzellik içerir cansu hanım cım
Sana herşeyimi veririm ama o iş zorAhaha benim.hic şansım yok zaten Siz yürüyün
Tşk ederimHer zamanki gibi çok güzelsin
Direk nakavt ....
Tşk lerResmen parlıyor ♥
Az kaldı az bitecek inşallahİlaç gibisin be
Şu yasaklar bitmediki arkadaş nası yapacaz biz bu işi
Tşk ederimÇok seksi
Tşk ederim canımGüzel resimler hayatım
Elime hanım eli değmedi valla ama bir gün bir misafirim ısrar ısrar illa duo, dedim bak benim duo anlayisim iki bayan seninle ilgileniriz, tamam dedi sorun degil. Dedim tamam kimi davet edelim, sevgili @Sunam Karaca yi davet etmeye karar verdik. Sağolsun kırmadı beni ve misafirim oldu. Neyse odaya geçtik sevisiyoruz, aman sunam attı elini benim memislere dedim cansu çıkıyorsun aradan, eline ufak bir şaplak sonrası gülme krizleri derken guzel bir paylaşım olmuştu o günü unutamıyorum sunam beni elledi diye sanırım
Yani rüyalarda buluşuruz ozamanGece gece canı çeker be insanın yeni gördüm ben rüya yatayım bari
Valla aynen öyle oldu, yakın da inşallahBir türlü tuttıramadık doğru zamanlamayı... Bu fotoğrafları gördükçe insanın içi cız ediyor..
İnşallahAz kaldı az bitecek inşallah
Bende o işAynen bu duruş çok önemli
Ondan suphemiz yok@Sunam Karaca kadının iyisinden anlar pek tabii ki de
Kiprastirmayin beni sonu kotu oluyor@Sunam Karaca kadının iyisinden anlar pek tabii ki de
Hep @kadikoylu nün işiKiprastirmayin beni sonu kotu oluyor
Sen degme ben degerim dayanmıyorum kadına dokunmak bi başka.. izin de almam beni çagardıysanız olacaklara katlanın yada zevk almaya bakinElime hanım eli değmedi valla ama bir gün bir misafirim ısrar ısrar illa duo, dedim bak benim duo anlayisim iki bayan seninle ilgileniriz, tamam dedi sorun degil. Dedim tamam kimi davet edelim, sevgili @Sunam Karaca yi davet etmeye karar verdik. Sağolsun kırmadı beni ve misafirim oldu. Neyse odaya geçtik sevisiyoruz, aman sunam attı elini benim memislere dedim cansu çıkıyorsun aradan, eline ufak bir şaplak sonrası gülme krizleri derken guzel bir paylaşım olmuştu o günü unutamıyorum sunam beni elledi diye sanırım
Daha ancak kahveye davet ederimSen degme ben degerim dayanmıyorum kadına dokunmak bi başka.. izin de almam beni çagardıysanız olacaklara katlanın yada zevk almaya bakin
Teşekkürler gelirim tabiDaha ancak kahveye davet ederim
Beklerim herzamanTeşekkürler gelirim tabi
Beklerim herzaman
Tşk ederim canım
İstanbul'a geldiğimde maalesef müsait değildiniz. Tekrar firsat bulup gelirsem, görüşeceğim ilk kadın sizsiniz zaten.Tşk ederim yazmakla olmaz uygulamak lazım
Tşk ler. Inşallahİstanbul'a geldiğimde maalesef müsait değildiniz. Tekrar firsat bulup gelirsem, görüşeceğim ilk kadın sizsiniz zaten.
Hiç de sevmem o sözüEskiden bu duruşlar için söylenecek çok manalı sözler vardı Şimdi sadece susuyorum
InşallahHarika fotoğraflar; yasakların bitmesini dört gözle bekletiyor.
Tşk ederimForum yıkılıyor Cansu Hanım. Pozunuza sağlık tüm Zamparalar hayal aleminde, trafik sizin oralarda sıkıştı. Herkes bir arkaya geçip 2 puan alayım diye iç geçiriyor.
Tşk ederim. Bende seni iyiki tanımışım, beklerim herzamanCansu hn çok naif bir insan iyi ki tanıdım çok güzel pozlar en kısa sürede yine görüşmek üzere @Cansu kaya ❤
Tşk ederimKombin harika olmuş, güzelliğini ve seksiliğini ön plana çıkarmış, duygular şelale
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!