Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gülüşü gülden güzel.

Magistra01

Normal Üye
24 Haz 2020
26
137
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar bu akşam arzu Hanımla 7 ay sonra yeniden buluştuk. Birbirimizi baya özlemişiz. önce uzun uzun sohbet ettik baya konuşulacak konular birikmiş,dertleştik ardından baya bir gülustuk, sonrasında sehvetli seviştik. Arzu hanımın gülüşü gülden güzel, nefesinin kokusu adeta cennet kokusu parfümünün kokusu halen burnumda miss. o güzel yüzünü o güzel fiziğini görüp aşka gelmemek elde değil kendisi görmeyeli dahada güzelleşmiş çok daha fazla çekici olmuş kendisine bana yaşattığı 2 saat için çok teşekkür ederim En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidiyle arzucum seni seviyorum kendine iyi bak hep böyle gül gülen yüzün eksik olmasın

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Herkese merhabalar bu akşam arzu Hanımla 7 ay sonra yeniden buluştuk. Birbirimizi baya özlemişiz. önce uzun uzun sohbet ettik baya konuşulacak konular birikmiş,dertleştik ardından baya bir gülustuk, sonrasında sehvetli seviştik. Arzu hanımın gülüşü gülden güzel, nefesinin kokusu adeta cennet kokusu parfümünün kokusu halen burnumda miss. o güzel yüzünü o güzel fiziğini görüp aşka gelmemek elde değil kendisi görmeyeli dahada güzelleşmiş çok daha fazla çekici olmuş kendisine bana yaşattığı 2 saat için çok teşekkür ederim En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidiyle arzucum seni seviyorum kendine iyi bak hep böyle gül gülen yüzün eksik olmasın
Çok tesekkur ederimm bir tanem bende seni cok ozlemisim.Bir daha arayi bu kadar uzatmayalim tekrar gorusmek uzere optumm seni😘

ufukkerem22

Normal Üye
10 Tem 2017
47
75
Cinsiyetiniz nedir?
Değerli paylaşımınız için teşekkürler iki taraf için de olumlu bir görüşme olmuş

RedSnapper Çevrimdışı

RedSnapper

Normal Üye
11 Ağu 2020
29
50
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tesekkurler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icin teşekkürler

17 Ağu 2021
87
125
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Gülen yüz herkese lazım

En kısa zamanda görüşü cem kendisiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar