Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gözümün Nuru

Kostas79

Normal Üye
28 Kas 2019
19
104
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur’la tanışalı oluyor o yüzden gecikmeli bir referanstır bu. Güzel yüzüyle, özellikle beni kırmadan her zaman giydiği konsept kıyafetiyle sizi karşıladıktan sonra gayet güzel ağırlar sizi. Muhabbet deseniz 10 numara, kadın zaten çıtı pıtı, çok güzel bir yüzü var ve tam bir esmer güzeli. Yatak desen ayrı bir dünya yaşamanız lazım. Hele bir de size ısınırsa yakar sizi. Öyle sıradan bir deneyim değil yani. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Asla pişman olmazsınız.

muhen Çevrimdışı
22 Ara 2022
37
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur adalı tanıtımına günde 1 kere bakıyorum sanırım 🤭 paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,378
4,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nur’la tanışalı oluyor o yüzden gecikmeli bir referanstır bu. Güzel yüzüyle, özellikle beni kırmadan her zaman giydiği konsept kıyafetiyle sizi karşıladıktan sonra gayet güzel ağırlar sizi. Muhabbet deseniz 10 numara, kadın zaten çıtı pıtı, çok güzel bir yüzü var ve tam bir esmer güzeli. Yatak desen ayrı bir dünya yaşamanız lazım. Hele bir de size ısınırsa yakar sizi. Öyle sıradan bir deneyim değil yani. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Asla pişman olmazsınız.
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,117
1,370
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya çok teşekkür ederim cengiz baba:)) seninle sohbet etmek, sevişmek güzel. 🤭😂 Beni ihmal etmediğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Seviyorum seni gerçekten 🫠 burada ki yorumlarını da takip ediyorum. 😎😜

Kostas79

Normal Üye
28 Kas 2019
19
104
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni ihmal eder miyim hiç ya esmerim. Görüşürüz yakında 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar