Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Göz Nur'u

kovboy

Normal Üye
29 May 2018
4
32
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Nur hanımla geçtiğimiz günlerde 2 saatlik bir görüşme yaptık. Evi merkezi bir yerde ve giriş çıkışta sorun yok.
Nur hanım çok sıcak kanlı, güler yüzlü ve enerjisi çok yüksek bir kadın, sohbeti de çok güzel.
Özel anlar bize kalsın fakat çok keyif aldığın bir görüşme oldu. Oralı çok iyiydi.
Bir daha gider miyim tabiki evet.

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

16 Ocak 2023
67
40
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heyecan verici bir referans değil neyse yaşadıklarınız size özel

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Nur hanımla geçtiğimiz günlerde 2 saatlik bir görüşme yaptık. Evi merkezi bir yerde ve giriş çıkışta sorun yok.
Nur hanım çok sıcak kanlı, güler yüzlü ve enerjisi çok yüksek bir kadın, sohbeti de çok güzel.
Özel anlar bize kalsın fakat çok keyif aldığın bir görüşme oldu. Oralı çok iyiydi.
Canım benim tanıstığımıza çok memnun oldum. Güleryüzlülüğünüz beni ısıtıyor 😍 referansın da beni mutlu etti çok teşekkür ederim. Tekrar tekrar görüşmek üzere. 😘

7 Şub 2024
117
114
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşımınız için teşekkürler

16 Ocak 2023
67
40
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin kullanıcı adın bakıyorumda baya heyecanlı :))
Vallahi o an aklımda kalacak bir ad olsun diye geçici olarak yapmıştım değişmiyor S. Forumda kullanıcı adım mertguven34 burada değiştirilmiyor yönetici değiştirebilir ise ben de memnun olurum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar