Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Göz Alıcı Güzellik

29 Nis 2021
25
69
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün @ARZU hanım ile spontane gelişmeler ile beraber olduk. Hiç kırmadı diyeceğim, sağolsun ancak şunu bilin ki yanına gelmek zor. Testlerini geçmek lazım. E haklı tabi. Güzelliği ve zekası ile beni benden aldı. Yatak odası bana kalsın ama şu kadar söyleyim ona ulaşan , kadınlık nasıl olur kerelerce anlar. Çok teşekkür ederim. Hayat sana güzellikler versin. İyi insanlarla karşılaş.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün @ARZU hanım ile spontane gelişmeler ile beraber olduk. Hiç kırmadı diyeceğim, sağolsun ancak şunu bilin ki yanına gelmek zor. Testlerini geçmek lazım. E haklı tabi. Güzelliği ve zekası ile beni benden aldı. Yatak odası bana kalsın ama şu kadar söyleyim ona ulaşan , kadınlık nasıl olur kerelerce anlar. Çok teşekkür ederim. Hayat sana güzellikler versin. İyi insanlarla karşılaş.
paylasim icn teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

misanbgr Çevrimdışı

misanbgr

Normal Üye
15 Şub 2022
28
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkür ederiz, görüşmenize sağlık.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tatlim benim hersey icin tesekkur ederim seni tanidigima cok ama cok memnun oldum. Sen cok kibar cok naif kadin ruhundan cok iyi anlayan bir kadinin nasil sevilmesi gerektigini bilen incitmeden guzel seven cok ama cok iyi kalpli bir adamsin iyiki seni tanidim bana yasattigin harika saatler icin tesekkur ederim en kisa zamanda yeniden gorusmek dilegi ile kocaman opuyorum😚😚😚

29 Nis 2021
25
69
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARZU Bu güzel yorumuna bana cevap yazacak kelime bırakmadın. İç güzelliği , diline ve yüzüne yansıyan hoş ve narin kadın.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar