Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Görüşmeyi düşünenler için yazıyorum :)

fifty four

Normal Üye
9 Tem 2024
4
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısaca anlatmam gerekirse görüşmeyi düşünenler için yazıyorum forumda da ilk defa referans yazıyorum normalde yazmayı düşünmüyordum :) Nur hanımı X ten uzun zamandır takip ediyordum , Farklı Şehirde yaşadığım için mesafeden ve bazı durumlardan ötürü görüşmek için gidememiştim en sonunda fırsatını buldum yazdım kendisine :) kısacası kapıyı açar açmaz aman Allahım bu nasıl bir güzelliktir resmen nutkum tutuldu Nur hanımcığım şuana kadar gördüğüm en güzel kadın çok hoş biri sohbeti muazzam gülüşü muazzam büyülenmiştim resmen, Nur hanımı tanıdığım için gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum hani hayatınızda iyi ki dediğiniz anlar olmuştur ya benimde o anlar bi kaç kere olmuştu benimkilerden biri de Nur Hanımcığımla tanışıp görüşmekti :) iyi ki tanımışım kendisini ,iyi ki görüşmüşüz kendisiyle , kendisi beni çok mutlu etti görüşme bittikten sonra etkisinden 2 saat çıkamadım açıkçası 😅 yani Bundan sonrada sadece ve sadece Nur hanımla görüşeceğim kesin :) 😊😇 29.07.2024 @Nur ADALI

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar