Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Görüşmelerime yeniden Başlıyorum ?

• Konbuyu başlatan Frida
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,328
Merhabalar, siz sevgili forum üyelerinin bildiği üzere, bir süredir el bileğimdeki sakatlık yüzünden görüşmelerime ara vermiştim. Uzun bir tedavi süreci sonunda nihayet tekrardan sağlığıma büyük ölçüde kavuştum ve bu uzun görüşme orucumu sona erdirmeye karar verdim ?
*Pazartesi gününden itibaren, siz değerli misafirlerimi evimde tekrardan ağırlamaya başlayacağım; ancak rehabilitasyon sürecim devam ettiği için, üzülerek ve istemeyerek de olsa bir süre daha sizi masaj hizmetimden mahrum bırakacağım ?*Diğer anlamda güzel keyifli görüşmeler yaşayacağımıza eminim...? ?
*Görüşmek üzere, hepinizi içten bir şekilde bol bol öpüyorum ?

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
132
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun hanım efendi ..
Dilerimki tam olarak iyileşirsiniz..
Dillere destan masajınızdan mahrum bırakmayın bizleri..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,306
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte bu günün en güzel haberi benim için :ponponpon::ponpon:

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,328
Geçmiş olsun hanım efendi ..
Dilerimki tam olarak iyileşirsiniz..
Dillere destan masajınızdan mahrum bırakmayın bizleri..

Çok teşekkür ederim masaja minnak bi ara verdim şuan ipek eldivenimle sizlerleyim

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
132
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rica ederim hamın efendi..kendinize çok iyi bakınız..

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,353
1,538
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel haber :)
bi kere daha çok geçmiş olsun firida hanımcım

SILA Çevrimdışı
4 Eyl 2018
584
677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar, siz sevgili forum üyelerinin bildiği üzere, bir süredir el bileğimdeki sakatlık yüzünden görüşmelerime ara vermiştim. Uzun bir tedavi süreci sonunda nihayet tekrardan sağlığıma büyük ölçüde kavuştum ve bu uzun görüşme orucumu sona erdirmeye karar verdim ?
*Pazartesi gününden itibaren, siz değerli misafirlerimi evimde tekrardan ağırlamaya başlayacağım; ancak rehabilitasyon sürecim devam ettiği için, üzülerek ve istemeyerek de olsa bir süre daha sizi masaj hizmetimden mahrum bırakacağım ?*Diğer anlamda güzel keyifli görüşmeler yaşayacağımıza eminim...? ?
*Görüşmek üzere, hepinizi içten bir şekilde bol bol öpüyorum ?

Tekrar aramıza hoşgeldin balllll iyiki geldin :kalp: hep iyi ol mutlu ol o güzel yüzün hiç solmasın kuzum benim seviyorum seni :* :yerimseni:

22 Haz 2016
90
189
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun, tekrarı olmaması dileğiyle...

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
143
97
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, siz sevgili forum üyelerinin bildiği üzere, bir süredir el bileğimdeki sakatlık yüzünden görüşmelerime ara vermiştim. Uzun bir tedavi süreci sonunda nihayet tekrardan sağlığıma büyük ölçüde kavuştum ve bu uzun görüşme orucumu sona erdirmeye karar verdim 😁
*Pazartesi gününden itibaren, siz değerli misafirlerimi evimde tekrardan ağırlamaya başlayacağım; ancak rehabilitasyon sürecim devam ettiği için, üzülerek ve istemeyerek de olsa bir süre daha sizi masaj hizmetimden mahrum bırakacağım 😟*Diğer anlamda güzel keyifli görüşmeler yaşayacağımıza eminim...😉 🤗
*Görüşmek üzere, hepinizi içten bir şekilde bol bol öpüyorum 💋

Geçmiş olsun. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle .

25 Şub 2011
171
344
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, siz sevgili forum üyelerinin bildiği üzere, bir süredir el bileğimdeki sakatlık yüzünden görüşmelerime ara vermiştim. Uzun bir tedavi süreci sonunda nihayet tekrardan sağlığıma büyük ölçüde kavuştum ve bu uzun görüşme orucumu sona erdirmeye karar verdim 😁
*Pazartesi gününden itibaren, siz değerli misafirlerimi evimde tekrardan ağırlamaya başlayacağım; ancak rehabilitasyon sürecim devam ettiği için, üzülerek ve istemeyerek de olsa bir süre daha sizi masaj hizmetimden mahrum bırakacağım 😟*Diğer anlamda güzel keyifli görüşmeler yaşayacağımıza eminim...😉 🤗
*Görüşmek üzere, hepinizi içten bir şekilde bol bol öpüyorum 💋

Çok büyük geçmiş olsun sevgili Frida...masaj yapmaktan oluşan meslek hastalığı herhalde...üzerine gitmeyip dinlenin...(eski sporcu tavsiyesi)...hem bırakın bizler masaj yapıp nazlayalım sizi öğrendiğimiz kadar :)))) tekrar geçmiş olsun....

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,328
Çok büyük geçmiş olsun sevgili Frida...masaj yapmaktan oluşan meslek hastalığı herhalde...üzerine gitmeyip dinlenin...(eski sporcu tavsiyesi)...hem bırakın bizler masaj yapıp nazlayalım sizi öğrendiğimiz kadar :)))) tekrar geçmiş olsun....

Çok teşekkür ederim evet benim de nazlanmaya ihtiyacim var artık keyif zamanı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,084
Sana bir ziyaret borcum var sevgili @Frida, karşıya ilk geçişimde denk getireceğim umarım.

Tekrardan çok çok geçmiş olsun, hayranlarına not : ATILIN KURTLAR :*

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,328
Teşekkür ederim Aylincim beklerim her zaman

11 Mar 2019
61
89
Geçmiş olsun Frida Hanımcım, artık tanışma, görüşme vakti geldi diye düşünüyorum, en kısa zamanda ziyaretinize gelmeye can atıyorum :)

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,328
Teşekkür ederim

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Seni sahalarda görmek güzel Frida. Geçmiş olsun tekrarı olmasın.

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Tekrar geçmiş olsun Frida hanım,tekrarının yaşanmaması dileğiyle.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar