Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Görüşmekten Ötee..

YalnızPsikolog Çevrimdışı
8 Haz 2020
12
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba herkese keyifli forumlar,
Başta @Rüyam hanıma bana referans olduğu için teşekkür ederim kendisi içinde en kısa zamanda yorumlarımı paylaşacağım 🙏
Serel hanımı forumda uzun zamandan beri takip ediyordum, kendisiyle şartları konuşup anlaştık ki gayet normal süreç olarak kendi şartlarını bende kendi şartlarını bir problem çıkmadı. Evi merkezi yerde otopark imkanı var ve gayet giriş çıkış güvenilir. (10/10)
Eve girdikten sonra karşımda aman tanrım yani görüldüğünden kat ve kat güzel bir bayan (boy olarak eksiği yok fazlası var) eve girerken beni Behlül(kedisi) ile karşıladı sağolsun. Duşumu aldım (tek kullanımlık herşey mevcut) ben kendim getirmiştim.
Duş sonrası sohbet etmeye başladık sohbet çok keyifliydi eğer biraz sohbet etmeye hakimseniz çok hoş sohbet oluyor biraz mesleğim gereği çocukluğuna inmiş olabilirim. Sohbet bittikten sonra yatak odasına geçtik tabi orada bam başka birisi var. Öpüşmesi yani tarif edilmez (10/11) oralı ilk defa bu şekilde tadacaksınız. Yatak odasında geçen her saniye çok özel çok değerli bittiğinde bir dahaki görüşmeyi düşünüyor olacaksınız garanti verebilirim. Yatak odası kısmı bittikten sonra biraz daha sohbet ettik. İkramları çok güzeldi. Evden çıkarken o samimi duyuları çok iyidi. Yani özetleyecek olursam. Hijyen 10 üzerinden 10, sex 10 üzerinden 11, konum ilgi alaka 10 üzerinden 10. Pişman olmayacağınız bir görüşme olacak emin olabilirsiniz her anlamda şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı forumlar 🤗🤗🙏

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Her şey o kadar uyum içerisinde yaşandı ki vaktin nasıl geçtiğini farketmedim bile 🙏 sohbet etmek, anlatmak ,dinlemek ... çok keyif aldım. İyi ki tanışmışız 😍 sadece randevu için değil yolun bu taraflara düşerse müsaitlik durumuma göre mutlaka kahve içmeye gel ❤️🏖

YalnızPsikolog Çevrimdışı
8 Haz 2020
12
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Her şey o kadar uyum içerisinde yaşandı ki vaktin nasıl geçtiğini farketmedim bile 🙏 sohbet etmek, anlatmak ,dinlemek ... çok keyif aldım. İyi ki tanışmışız 😍 sadece randevu için değil yolun bu taraflara düşerse müsaitlik durumuma göre mutlaka kahve içmeye gel ❤🏖
Çok teşekkür ederim insanlar yeterki saygı ve sevgi içinde olsun geri kalan herşey oluyor, yolum kesin düşecek oralara(hayvan seven insandan zarar gelmez) 🤗🤗

Melonkolik

Normal Üye
27 Şub 2020
34
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
U
Her şey o kadar uyum içerisinde yaşandı ki vaktin nasıl geçtiğini farketmedim bile 🙏 sohbet etmek, anlatmak ,dinlemek ... çok keyif aldım. İyi ki tanışmışız 😍 sadece randevu için değil yolun bu taraflara düşerse müsaitlik durumuma göre mutlaka kahve içmeye gel ❤🏖
Çok tatlı...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar