Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Görüşme :)

7 Şub 2010
34
6
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba ,
Meltem hanım ile bugün görüştüm.İlk söylemem gereken şey fotoğraflarından çok daha güzel vücudu olduğu :)
Bence kesinlikle kendisi resimleri güncellemeli. Kadınsı hatları ve belli durumlardaki manzara gerçekten harika
Yorumlardan en çok yüzünü merak ediyordum ki harika bir yüzü varmış gerçekten...
Detaylı konulara girmek istemiyorum ama ben kendisi ile görüşmekten son derece keyif aldım ve sık sık görüşeceğim gibi görünüyor.

adizero

Normal Üye
5 Haz 2019
5
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bende görüşmek için yazdım müsait değildi

Şimdi daha cok sabırsızlandım

7 Şub 2010
34
6
Cinsiyetiniz nedir?
bir yorumda görmüştüm 'gidin ve yaşayın' :)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba ,
Meltem hanım ile bugün görüştüm.Ä°lk söylemem gereken şey fotoğraflarından çok daha güzel vücudu olduğu :)
Bence kesinlikle kendisi resimleri güncellemeli. Kadınsı hatları ve belli durumlardaki manzara gerçekten harika
Yorumlardan en çok yüzünü merak ediyordum ki harika bir yüzü varmış gerçekten...
Detaylı konulara girmek istemiyorum ama ben kendisi ile görüşmekten son derece keyif aldım ve sık sık görüşeceğim gibi görünüyor.

Meltem Candır.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani buradan da anlaşıldığı üzere yeni fotolar çekme zamanımız gelmiş MELTEM :) Paylaşım için teşekkürler...

cmrb Çevrimdışı
1 Nis 2018
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Ben de kendisi ile bir kere görüşme şansına sahip olmuştum :) Dediğiniz gibi fotolarda gözüktüğünden daha güzel bir vucudu var :)

Bugi Çevrimdışı
26 Ağu 2016
111
97
Pek anlamam ama fotoğraflar var olanı yeterince yansıtamıyor beklentinin üstü ile karşılaşıyorsunuz diyim siz anlayın.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Herkese merhaba ,
Meltem hanım ile bugün görüştüm.İlk söylemem gereken şey fotoğraflarından çok daha güzel vücudu olduğu :)

Çok teşekkür ederim ? görüşmek dileğiyle

Zarel35 Çevrimdışı
16 May 2019
49
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben de en kısa zaman da meltem hanımla tanışmayı ümit ediyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar