- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Cansu ile görüşmeyeli uzun zaman olmuştu.Kendimce dedim artık özlem giderelim.Bu arada yeni evine taşınmış bende ziyaret edememiştim..Evi merkezi lokasyonda giriş çıkış güvenli.Çok temiz aynı kendi gibi.Sıcak,samimi ve içten gülümsemesi ile beni karşıladı.Hemen temiz banyosuna girdim el yüz hijyeninden sonra özenli ikramlı salonuna geçtim.Başladık koyu sohbete,çok zaman geçmiş arada konuşalacak konular birikmiş..Cansu samimi,içten,içi dışı bir,hayat birikimi olan,kişiliği mükemmel,enerjisi de kendi gibi hoş.Eve girdiğiniz an gönül sıcaklığını size hissettiriyor..Ben ikramları ve özel hazırladığı pastamı yerken laf lafı açıyor,kaynatıyorduk..Özel anlara geldiğimizde dudaklarımızın hasretle kavuşması,bedenlerimizin şehvetle buluşması ile yanmaya başlamış..Uzun soluklu değişik pozisyonlarda tutku ile derinliklerinde serinlemiştim.Cansu resimlerindeki gibi dudaklar bal,göğüsler dolu dolu,kalçalar müthiş kadınlığı yaşanası türden..Oralı tam kıvamında..Tecrübesini yaşamak gerekDuş,dinlenme biraz ikramlı muhabbetten sonra Cansu artık masajda yapıyormuş ve eğitimini de almış..Masajsız olmaz dedim malum bedenen çalışıyorum,kasılmalar oluyor..Bu konuda da çok iyi..Masaj yatağı var öyle normal yatakta yapmıyor.Yağı Hindistan cevizi soft cilde iyi geliyor bayağı özenmiş..Hijyeni anlatmaya gerek yok zaten..Başladı masaja o kadar yerinde ve soft yaptı ki tam istediğim gibi oldu.Boyun ve sırt kasılmalarım da rahatladığını hissettim..Pamuk gibi oldum..Masajı gerçekten iyiTabi masajla başlayan tahriğin sonunda sevişmekte ayrı bir heyecan fırtınası idiSonunda da beni duşta bir güzel keseledi ve yıkadı..Rahatlamış,arınmış ve hasret gidermiş oldumİlgi,alaka,samimiyet,memnuniyet ve mutluluk daha ne isteyebiliriz kiKapıdaki uğurlamadaki hissiyatta dokunaklıydı..İyi ki tanışıyoruz ve iyi ki varsın CansuBu güzel gün ve yaşanan herşey için çok teşekkür ederim