- 19 Ara 2020
- 136
- 182
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar, uzun uğraşlar sonucu bugüne sevgili Daisy den randevuyu ayarlayabildim, uzun uğraş kelimesi ilk başta iğreti gelebiliyor ama yanına gidince bunun iğreti değil mesleğine olan sevgisi ve saygısından olduğunu net bir şekilde anlayabiliyorsunuz, evine girdiğim andan çıktığım ana kadar telefonu ortalıkta yoktu ve tamamen sizinle ilgilenen bir hanımefendi. gelelim özel mabede, evi ve odası tamamen uzak doğu kültürüne göre dekore edilmiş muhteşem bir temple, kendisine gelirsek, konuşma tavrı, hanımefendiliği ve engin bilgisi doğru yerde olduğunuzu açıkça gösteriyor. programımız ile alakalı da Özellikle üstünüzü soymadan tutun duşta sizinle birlikte sıcak suyun altına girmesinden tutun her anı doya doya yaşabiliyorsunuz ve buda insana kendini çok özel hissettiriyor, masaj konusunda uzun yıllar birçok ülkede değişik masajlar yaptırmama ve kısa da olsa osho öğretisi almama rağmen bugün bütün bildiklerimi unuttum. Daisy tamamen kendine özel bir tarzla anlık vücudun verdiği tepkiye göre har anı farklı bir masaj tekniği uyguluyor ve ara geçişleri anlayamıyorsunuz bile, çok detaya girmeden eğer amacınız sadece salt sex değilse ve cinselliği doruklarda yaşamak istiyorsanız kesinlikle doğru adres DAISY ama bütün kontrolü ona teslim etmenizi de şiddetle tavsiye ediyorum.
Umarım kendisi de benden memnun kalmıştır, en yakın vakitte Goddess Daısy ile yeni maceralara yelken açmayı iple çekiyor olacağım.
Herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Umarım kendisi de benden memnun kalmıştır, en yakın vakitte Goddess Daısy ile yeni maceralara yelken açmayı iple çekiyor olacağım.
Herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.