- 28 Ocak 2022
- 61
- 150
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çok görüş yazan biri değilim ama İncilay iyi yazacağım. Sıcağı sıcağına paylaşıyorum. Dün akşam temasa geçip bugün randevulaştık. Evet konum bana uzak ama gitmek için konsantre oldum. İki de sapak kaçırsam da 10-15 dk gecikme ile konuma ulaştım. Öncelikle incall için gayet güzel bir mekan. Güvenlikli lüks otel tadında. Ev temiz ve detaylar hoş. Sohbet muhabbet çok iyidi. Kendisine de söyledim normalde tarzımın dışında olsa da bu deneyimi yaşamak istedim ki bence doğru kişiyi de seçmişim. Kendisi doğal, sevimli, hoş sohbet biri. Şahsim çok keyif aldım. Benim için tam bir GFE tadında oldu. Bu kadar da beklentim yok. Ama tam tersi inanılmaz pozitif ayrıldım. 2 saat idi bir baktım ki 3 saat olmuş. Aceleci yaklaşmaması , herşeyin ayarında, yaklaşımı nazik ve ne istediğini bilen ve bunu sunan birisi. Sanki Eskişehir’e denizi getirmiş girmişsin gibi şaşkın, mutlu ve rahatlamış hissiyatı bence harika iletişim ve ten uyumu ile görüşme farklı bir boyuta gidiyor. Bunu yaşattığı , misafir perverliği, her daim tavır ve davranışı için kendisine teşekkür ediyorum. İkili arasındaki ilişki detayı bize özel olduğu için paylaşmıyor. İyi ki tanımış tekrar görüşmek dileğiyle