Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GFE Cansu Demir

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
531
1,169
31
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar

Bu sefer Cansuya tekrar gitme isteği doğdu Cansu bu ara çok güzel bir kız sadece görüntü insanın azdiriyor

İletişim

Cansu ile kolay bir İletişim sağladım sorunsuz bir şekilde anlaştık ikimize uygun bir saate okeyleştik

Cansu gidilebilecek en kolay konuma sahip İstanbul'u her yerinden metro veya araba ile ulaşılır
ben metro ile gidiyorum ama baktim araba ile de park sorunu yok

Evi

Güzel bir evde kalıyor geniş büyük oturma odası ayrı bir güzel yatak odası ayrı güzel dizayn edilmiş rahat edeceksiniz

Cansu

Cok güzel bir kız içeri girer girmez gözler dışarı çıkıyor wow diyor insan giydiği kıyafet topuklu ayakkabısı kum saati fiziği beyaz pürüzsüz teni ile güzel yüzü ile kabim atmaya başladı yürüyüş bile klas ve seksi
Oturduk bana ikramda çay ve kahve yaptı sohbet ettik konuşması bile azdiridi beni baktim olmuyor rica ettim dus geçebilir miyim diye

Fizik

Kum saati fiziği süper bir kalca twerk yapılır 90-60-90 diyebiliriz resmen kızın her tarafı pürüzsüz ve mükemmel benim açımdan göğüs olsun bacaklar olsun çok iyi
Yani tenine ve fiziğine bakınca bence mankenlik bile yapar

Performans

Cansu zaten cezbedici bir aurasi var bence kadın erkek hiç fark etmez Cansuyu çekici bulur bende öyle oldu ayakta öpüştük yatakta öpüştük
Ben onun tüm vücudunu öperek yavaş yavaş oral yapmaya başladı aşırı genç ve citir olduğu çok güzel bir hissdi
Sonra o bana yapti
O muazzam kalçada doggy ile başlamak istedim baktim hızlı bitecek manzara müthiş misyonere geçtim oda meğer öndende müthiş öyle bittik

Yine geçtik takıldık Cansu gecerkten rahat birisi zeki ve sohbetti sarıyor zaman çok hızlı geçiyor
Koltukta iken biraz dokunuşlar ile beni tahrik etti bende baya bir kıpırdama oldu

İkiye geçtik artık ten tene değdi diye daha güzel oldu
Öpüşme den tut oralle

Cowgirl karşılı verdim baya sonra değişik pozisyonda çok güzel bir şekilde bitti
Ben hızımı alamadım halen istiyorum dedim ve gelecek haftaya randevulaştik

Sonuç

Size diyecem şu mutlaka gidin çok alımlı çok güzel ve huyuda bir o kadar güzel bir insan oda bence önemli insanın kendisini rahat hissetmesi lazım Cansunun karakteri çok iyi

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
271
496
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler kardeşim

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,441
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar

Bu sefer Cansuya tekrar gitme isteği doğdu Cansu bu ara çok güzel bir kız sadece görüntü insanın azdiriyor

İletişim

Cansu ile kolay bir İletişim sağladım sorunsuz bir şekilde anlaştık ikimize uygun bir saate okeyleştik

Cansu gidilebilecek en kolay konuma sahip İstanbul'u her yerinden metro veya araba ile ulaşılır
ben metro ile gidiyorum ama baktim araba ile de park sorunu yok

Evi

Güzel bir evde kalıyor geniş büyük oturma odası ayrı bir güzel yatak odası ayrı güzel dizayn edilmiş rahat edeceksiniz

Cansu

Cok güzel bir kız içeri girer girmez gözler dışarı çıkıyor wow diyor insan giydiği kıyafet topuklu ayakkabısı kum saati fiziği beyaz pürüzsüz teni ile güzel yüzü ile kabim atmaya başladı yürüyüş bile klas ve seksi
Oturduk bana ikramda çay ve kahve yaptı sohbet ettik konuşması bile azdiridi beni baktim olmuyor rica ettim dus geçebilir miyim diye

Fizik

Kum saati fiziği süper bir kalca twerk yapılır 90-60-90 diyebiliriz resmen kızın her tarafı pürüzsüz ve mükemmel benim açımdan göğüs olsun bacaklar olsun çok iyi
Yani tenine ve fiziğine bakınca bence mankenlik bile yapar

Performans

Cansu zaten cezbedici bir aurasi var bence kadın erkek hiç fark etmez Cansuyu çekici bulur bende öyle oldu ayakta öpüştük yatakta öpüştük
Ben onun tüm vücudunu öperek yavaş yavaş oral yapmaya başladı aşırı genç ve citir olduğu çok güzel bir hissdi
Sonra o bana yapti
O muazzam kalçada doggy ile başlamak istedim baktim hızlı bitecek manzara müthiş misyonere geçtim oda meğer öndende müthiş öyle bittik

Yine geçtik takıldık Cansu gecerkten rahat birisi zeki ve sohbetti sarıyor zaman çok hızlı geçiyor
Koltukta iken biraz dokunuşlar ile beni tahrik etti bende baya bir kıpırdama oldu

İkiye geçtik artık ten tene değdi diye daha güzel oldu
Öpüşme den tut oralle

Cowgirl karşılı verdim baya sonra değişik pozisyonda çok güzel bir şekilde bitti
Ben hızımı alamadım halen istiyorum dedim ve gelecek haftaya randevulaştik

Sonuç

Size diyecem şu mutlaka gidin çok alımlı çok güzel ve huyuda bir o kadar güzel bir insan oda bence önemli insanın kendisini rahat hissetmesi lazım Cansunun karakteri çok iyi
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım benimmm bu ayrıntı ve güzell referansın için teşekkür ederim. Akıcı tatlı muhabbetimiz ve bana masajın için teşekkür ederim 😝🥰 Çok çok öpüyorum, zaten yeniden görüşeceğizzz💞🌸🌸🌸🌸😍😍😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Payton Çevrimdışı

Payton

Normal Üye
4 Ara 2021
29
39
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel net detaylı Paylaşım için teşekkürler)

foreveryou Çevrimdışı
18 Mar 2023
47
53
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi çok şanslı ve hızlısınız görüşmede, gelecek görüşmeyi planlamak müthiş tatik :)
Güzel paylaşım ve tüyolar için teşekkürler

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
358
569
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, keyifli deneyimler 🖖

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar