Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçekten inanılmaz

Fuba24

Normal Üye
10 Eki 2021
4
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhaba daha önce Azra hanım ile plan yapma şansımız olmadı ama bunun için pişmanlık duyduğumu söyleyebilirim. Neden mi?
Çünkü bu kadar tatlı bu kadar fit ve kaliteli vücut hatlarına sahip bu kadar sevecen bı güzellik ile karşılaştığınızda neden daha önce gelmedim diye kendi kendinize kızıyorsunuz. Dün akşam bir görüşme gerçekleştirdik evinin konumu mükemmel ama semti mükemmel yapan bu güzellik tatlılığın olduğuna kanaat getirdim ben. Normal de bı iki kişi dışında kimseye referans açmam ama Azra hanıma açmamak olmazdı. Dün için teşekkür ederim 🙏 en kısa sürede bağımlılığın olmaya geleceğim. :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
826
5,218
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle merhaba daha önce Azra hanım ile plan yapma şansımız olmadı ama bunun için pişmanlık duyduğumu söyleyebilirim. Neden mi?
Çünkü bu kadar tatlı bu kadar fit ve kaliteli vücut hatlarına sahip bu kadar sevecen bı güzellik ile karşılaştığınızda neden daha önce gelmedim diye kendi kendinize kızıyorsunuz. Dün akşam bir görüşme gerçekleştirdik evinin konumu mükemmel ama semti mükemmel yapan bu güzellik tatlılığın olduğuna kanaat getirdim ben. Normal de bı iki kişi dışında kimseye referans açmam ama Azra hanıma açmamak olmazdı. Dün için teşekkür ederim 🙏 en kısa sürede bağımlılığın olmaya geleceğim. :)
✨✨çok teşekkür ederim güzel referansın için 😇😇✨✨

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
504
278
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar