garipgureba
Normal Üye
- 13 Ağu 2019
- 34
- 57
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kısa ve öz paylaşımın için teşekkürler , Nice güzel vakitlere diyelim, görüşmek üzereMerhaba, @CANSU ile Agustosun basinda 2.kez görüştüm.
Her zamanki gibi insani rahatlatan gulumsemesi ile beni kabul etti. Yaninda çok rahat hissediyorsunuz. Kapris yok amaci sizi mutlu etmek. Tam bir gfe.
Abonesi oldum artık belirli aralıklarla kendisini ziyaret edeceğim.
Burda ne demek istediğinizi anlamadım?bi müdavim üye daha . güzel paylaşım için teşekkürler
abonesi oldum yazdığı için mudavim üye dedim , art niyet yok.Burda ne demek istediğinizi anlamadım?
Yazdığınızı çok yanlış okuyup anlamışım, çok pardon ‘TDK’ açıklaması için ayrıca teşekkür ederim.abonesi oldum yazdığı için mudavim üye dedim , art niyet yok.
TDK : müdavim ;
- bir yere sürekli olarak gidip gelen (kimse).
o halde öpüşüp barışalımYazdığınızı çok yanlış okuyup anlamışım, çok pardon ‘TDK’ açıklaması için ayrıca teşekkür ederim.
o halde öpüşüp barışalım
Sewişmenize sağlikMerhaba, @CANSU ile Agustosun basinda 2.kez görüştüm.
Her zamanki gibi insani rahatlatan gulumsemesi ile beni kabul etti. Yaninda çok rahat hissediyorsunuz. Kapris yok amaci sizi mutlu etmek. Tam bir gfe.
Paylaşım için teşekkürler
Tebrikler
cansu hanım herzaman guzelligiyle dikkat çekiyor referans için tşk misafir olmak istiyorumMerhaba, @CANSU ile Agustosun basinda 2.kez görüştüm.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!