garo
Normal Üye
- 2 Mar 2022
- 2
- 8
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar. Size 4 Mart'da Yıldız hanımla yaptığım görüşmeden bahsetmek istiyorum. Yıldız hanımla 1-2 gün öncesinden telefonda yazışarak randevu aldıktan sonra kafamda gayet olumlu düşünceler yeşerdi. Çünkü telefondaki kısa tanışma sohbetimiz dahi Yıldız hanımın içtenliğini ve samimiyetini ortaya koyuyordu. Anadolu yakasındaki ulaşım ağına çok hakim olmadığım için Cuma günü sözleştiğimiz saatten bir yarım saat kadar erken adrese gitmiş bulundum. Yıldız hanıma da oralarda olduğumu ve müsaitse biraz daha erken gelebileceğimi söylememle birlikte aldığım cevap ve tepki beni daha da mutlu etti. Yıldız hanım misafirinin yolunu gözleyen ve onun ufak bir sürprizle biraz olsun erken gelmesinden mutluluk duyan bir ev sahibi gibi beni hoş karşıladı ve erken gelmiş olmam konusunda samimiyetle mutlu olduğunu bana hissettirdi. Bu tip durumlarda karşınızdaki insan ufakda olsa öf-pöf yapabilir veya yazışıyorsanız aldığınız cevaplardan hoşnutsuzluğunu hissedebilirsiniz ama Yıldız hanım çok pozitif bir insan. İçeriye girdikten sonra da gördüğüm güzellik ve misafirperverlik bu durumun anlık bir durum olmadığını Yıldız hanımın hep böyle bir insan olduğunun kanıtıydı benim için. Kısacası çok güzel ağırlandım, çok sıcak bir şekilde karşılandım ve belki saatlerce sürecek güzel sohbetimize yatakta devam etmek istediğimi söyledikten sonra yaşadıklarım tek kelime ile harikaydı. O harika anlarla alakalı hiç bir detay vermiyecem çünkü bence bunu bizzat Yıldız hanımla yaşayıp görmeniz gerektiğini düşünüyorum.