Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçek Bir Kadın Arzu

juliuss

Normal Üye
23 Tem 2020
16
54
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar bu forumda çok görüşme yaptım nice güzel pembişlerle birlikte oldum ama Arzu neden bu kadar geç kalmışım onu anlamadım. 2 yıl ne beklemişim onuda anlamadım. Bugün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim ve emin olun görüşmeden geçen iki yıla yandım ki ne yandım. Bir kere Arzu gerçek bir hanımefendi ve çok güzel fit ve nasıl konuşması oturması kalkması herşeyiyle muazzam. Evi merkezi temiz ikramlar bol ve otopark sorunu yok. Özel anlara gelirsek ben vücuduna bayıldım. Herşey olması gerekteği gibi ve fotolardan daha ince net birşekilde. Her referans yazanın yazdığını yazıcam arkadaşlar doggy de benim diyen dayanamaz hem o görüntüye hemde o sıkı kalçlara ve o darlığa gerçekten çok güzel bir deneyimdi. İkinci sefer ona da sözüm var daha uzun sohbet edicez. İyiki seni tanıdım.

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
58
61
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şanslı adamsın ben ikigun uğraştım 1saat randevu kopartamadim.sonunda pes ettim.tebrikler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Arkadaşlar bu forumda çok görüşme yaptım nice güzel pembişlerle birlikte oldum ama Arzu neden bu kadar geç kalmışım onu anlamadım. 2 yıl ne beklemişim onuda anlamadım. Bugün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim ve emin olun görüşmeden geçen iki yıla yandım ki ne yandım. Bir kere Arzu gerçek bir hanımefendi ve çok güzel fit ve nasıl konuşması oturması kalkması herşeyiyle muazzam. Evi merkezi temiz ikramlar bol ve otopark sorunu yok. Özel anlara gelirsek ben vücuduna bayıldım. Herşey olması gerekteği gibi ve fotolardan daha ince net birşekilde. Her referans yazanın yazdığını yazıcam arkadaşlar doggy de benim diyen dayanamaz hem o görüntüye hemde o sıkı kalçlara ve o darlığa gerçekten çok güzel bir deneyimdi. İkinci sefer ona da sözüm var daha uzun sohbet edicez. İyiki seni tanıdım.
Canim cok tesekkur ederim bu guzel övgü dolu sözlerin icin beni mahcup ettin😚 Seni tanidigima cok memnun oldum😚 Yine yeniden gorusmek umudu ile hersey gonlunce olsun. Iyiki bende seni tanidim😚😘

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar