Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçek Bir Kadın: "Arzu"

mayuanzhao

Normal Üye
22 Ağu 2021
7
54
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar,

Kendisiyle bugün öğleden sonra mükemmel bir kaçamak yaptık. Sıcağı sıcağına yazmak ve kendisinden olağanüstü misafirperverliği için tekrar teşekkür etmek istedim. Kendisi son derece kibar, işinde mahir, yaptığı işi gerçekten severek yapan gerçek harikulade bir kadın. Fizik 23 yaşında resmen ! Görsel ve fiziksel olarak muhteşem güzelliğe sahip yeni yetmeleri arka cebinden çıkarır resmen !

Bu forumun yaklaşık 7 yıldır takipçisi ve en eski üyelerindenim. Bir defa yaşadığınız tüm kötü deneyimleri bir kenara bırakın ve unutun. Arzu Hanım bir kere gayet dürüst, samimi ve cana yakın bir kadın.

Randevu talebinize geri dönüş son derece hızlı. Kapıda karşılayışı, güleryüzü,ev içinde ağırlaması ve ikramları gayet güzeldi. Herşeyden öte kahve eşliğindeki muhabbeti herşeye değerdi gerçekten.

Kendisi bu forumda olmayı ve aldığı ücreti sonuna kadar hakeden bir kadın olduğunu bana ispatladı.

Geçmiş 7 yıllık deneyimleri bakarak açıkça söyleyebilirim ki, eşi benzerine daha önce çok ender rastladığım bir elin parmağı kadar sayıdaki mükemmel kadınlardan bir tanesidir kendileri.

Kendi adıma maksimum seviyede haz aldığım 2 saatlik dolu dolu bir görüşme oldu gerçekten.

Sevgili Arzu Hanım, sizinle beraber hoşça vakit geçirdiğimiz 2 saatlik süre için ben de size minnettarım gerçekten. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Merhaba forumdaşlar,

Kendisiyle bugün öğleden sonra mükemmel bir kaçamak yaptık. Sıcağı sıcağına yazmak ve kendisinden olağanüstü misafirperverliği için tekrar teşekkür etmek istedim. Kendisi son derece kibar, işinde mahir, yaptığı işi gerçekten severek yapan gerçek harikulade bir kadın. Fizik 23 yaşında resmen ! Görsel ve fiziksel olarak muhteşem güzelliğe sahip yeni yetmeleri arka cebinden çıkarır resmen !

Bu forumun yaklaşık 7 yıldır takipçisi ve en eski üyelerindenim. Bir defa yaşadığınız tüm kötü deneyimleri bir kenara bırakın ve unutun. Arzu Hanım bir kere gayet dürüst, samimi ve cana yakın bir kadın.

Randevu talebinize geri dönüş son derece hızlı. Kapıda karşılayışı, güleryüzü,ev içinde ağırlaması ve ikramları gayet güzeldi. Herşeyden öte kahve eşliğindeki muhabbeti herşeye değerdi gerçekten.

Kendisi bu forumda olmayı ve aldığı ücreti sonuna kadar hakeden bir kadın olduğunu bana ispatladı.

Geçmiş 7 yıllık deneyimleri bakarak açıkça söyleyebilirim ki, eşi benzerine daha önce çok ender rastladığım bir elin parmağı kadar sayıdaki mükemmel kadınlardan bir tanesidir kendileri.

Kendi adıma maksimum seviyede haz aldığım 2 saatlik dolu dolu bir görüşme oldu gerçekten.

Sevgili Arzu Hanım, sizinle beraber hoşça vakit geçirdiğimiz 2 saatlik süre için ben de size minnettarım gerçekten. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın 😘
Tatlim yaa cok mahcup oldium gercekten 😊 Çok tesekkur ederimm bu guzel övgü dolu sozleriniz beni gercekten cok onure etti. Sizi tanidigima cok ama cok memnun oldum 😘 Sizinle zaman cok hizli akti 2 saat nasil gecti anlamadim bana yasattiginiz keyifli saatleer icin esas ben tesekkur ederim😊 Yine yeniden gorusmek umudu ile... Guzel bakan gozlerinizden opuyorum😘

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

21 Mar 2022
71
58
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar