Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçek bir kadın ARZU

Bues Çevrimdışı
22 Haz 2020
121
168
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhaba forum ailesi referansin olmazsa olmazı bence sıcağı sıcağına yazmak çünkü duyguların ve yaşadıkların daha taze kalıyor ve yazılar daha etkili oluyor Arzu hanımla cuma günü hızlı bir randevu gercekleştirdik cumaertesi saat 22.00a sözlestik gün ve saat geldi çattı derken evin kapisindan içeriye girdiğimde harika bir hanımefendi güler yüzlü samimi konusmalariyla beni ilk dakkalardan o kadar sardı ki anlatamam ikramlarını eksik etmiyor daima ilgili koyu muhabbet ve sohbettin dibine vurduk sonra ben duşa girdim oda beni istediğim kostumü giyerek beni yatak odasında bekledi karşımda resmen bir mankenlere taş çıkartcak bir afet duruyordu yatak kısmını özetlersek bütün samimi yanımla söylüyorum harika dudakları insanı delirtiyor kalçaları fevkalede dolgun göğüsleri harika bana inanilmazları yaşattı ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum bunun devamının gelceğini kendisinede ilettim zaten ama bisey canımızı sıktı cumaertesi attığı videoları acamadigımi söyledim kendiside baya şaşırdı arada başına geldiğini söyledi profesyonel bir kameraman bir arkadas arıyor burdan duyrulur!! lafı fazla uzatmayı sevmem herkese sevgiler saygılar...IMG-20220219-WA0002.jpg

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık ve darısı başımiza diyelim 🔥😈🔥 @ARZU hanımın bugüne dek paylaşımlarındaki karelere bakılırsa başlığınıza hak vermemek elde değil.

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
239
358
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize saglik. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Videolari ben de acamamdim.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Öncelikle merhaba forum ailesi referansin olmazsa olmazı bence sıcağı sıcağına yazmak çünkü duyguların ve yaşadıkların daha taze kalıyor ve yazılar daha etkili oluyor Arzu hanımla cuma günü hızlı bir randevu gercekleştirdik cumaertesi saat 22.00a sözlestik gün ve saat geldi çattı derken evin kapisindan içeriye girdiğimde harika bir hanımefendi güler yüzlü samimi konusmalariyla beni ilk dakkalardan o kadar sardı ki anlatamam ikramlarını eksik etmiyor daima ilgili koyu muhabbet ve sohbettin dibine vurduk sonra ben duşa girdim oda beni istediğim kostumü giyerek beni yatak odasında bekledi karşımda resmen bir mankenlere taş çıkartcak bir afet duruyordu yatak kısmını özetlersek bütün samimi yanımla söylüyorum harika dudakları insanı delirtiyor kalçaları fevkalede dolgun göğüsleri harika bana inanilmazları yaşattı ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum bunun devamının gelceğini kendisinede ilettim zaten ama bisey canımızı sıktı cumaertesi attığı videoları acamadigımi söyledim kendiside baya şaşırdı arada başına geldiğini söyledi profesyonel bir kameraman bir arkadas arıyor burdan duyrulur!! lafı fazla uzatmayı sevmem herkese sevgiler saygılar...Ekli dosyayı görüntüle 79022
Tatlim benim cok tesekkur ederim senin gibi degerli kibar nazik bir beyfendiyi tanidigim icin cok mutlu oldum tanistigima cok memnun oldum Hersey icin cok ama cok tesekkur ederim seni tanimak cok guzeldi. Video yuklemem icin ettigin yardimlar icin ayrica tesekkur ederim malasef hala video yukleyemiyorum. Seni kocaman opuyorum kucak dolusu sevgiler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Alpacino90 Çevrimdışı
1 Şub 2022
97
128
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, @ARZU Hanımı tanıma şerefine nail olmak mı? Belki de kısmet.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar