- 22 Haz 2020
- 121
- 168
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle merhaba forum ailesi referansin olmazsa olmazı bence sıcağı sıcağına yazmak çünkü duyguların ve yaşadıkların daha taze kalıyor ve yazılar daha etkili oluyor Arzu hanımla cuma günü hızlı bir randevu gercekleştirdik cumaertesi saat 22.00a sözlestik gün ve saat geldi çattı derken evin kapisindan içeriye girdiğimde harika bir hanımefendi güler yüzlü samimi konusmalariyla beni ilk dakkalardan o kadar sardı ki anlatamam ikramlarını eksik etmiyor daima ilgili koyu muhabbet ve sohbettin dibine vurduk sonra ben duşa girdim oda beni istediğim kostumü giyerek beni yatak odasında bekledi karşımda resmen bir mankenlere taş çıkartcak bir afet duruyordu yatak kısmını özetlersek bütün samimi yanımla söylüyorum harika dudakları insanı delirtiyor kalçaları fevkalede dolgun göğüsleri harika bana inanilmazları yaşattı ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum bunun devamının gelceğini kendisinede ilettim zaten ama bisey canımızı sıktı cumaertesi attığı videoları acamadigımi söyledim kendiside baya şaşırdı arada başına geldiğini söyledi profesyonel bir kameraman bir arkadas arıyor burdan duyrulur!! lafı fazla uzatmayı sevmem herkese sevgiler saygılar...