Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçeği Rüyadan da Güzel

oasis94

Normal Üye
8 May 2021
12
49
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Rüya hanım ile geçenlerde görüşme şansına eriştim. Kendisine ulaşmak biraz zor ama ulaşınca kesinlikle uğraşmama değdi diye düşünüyorsunuz. Fizik ve güzellik anlamında “anca rüyanda görürsün” denecek bir güzellik, Tabi yanında rüyalar gerçek oluyor 😊 Sohbet ederken çok naif bir insan ama iş yatağa gelince çok istekli ve cüretkar oluyor. Görüşmemizden büyük keyif aldım ama bu sadece görüşmemizin ilki idi, bunun daha niceleri olacak 😊

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Rüya hanım ile geçenlerde görüşme şansına eriştim. Kendisine ulaşmak biraz zor ama ulaşınca kesinlikle uğraşmama değdi diye düşünüyorsunuz. Fizik ve güzellik anlamında “anca rüyanda görürsün” denecek bir güzellik, Tabi yanında rüyalar gerçek oluyor 😊 Sohbet ederken çok naif bir insan ama iş yatağa gelince çok istekli ve cüretkar oluyor. Görüşmemizden büyük keyif aldım ama bu sadece görüşmemizin ilki idi, bunun daha niceleri olacak 😊
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa paylaşım için teşekkürler...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür ediyorum kuzum benim o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği o kadar güzel kalplisin ki düşüncelerin beniçok mutlu etti 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar