Whiiteniggaa
Normal Üye
- 6 Eki 2022
- 4
- 19
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar, adliyeler duruşmalar cezaevi ziyaretleri derken oldukça yoğun ve stresli bir süreçte @ELENA ‘ya denk geldim ve kendisine yazdım. O da sağolsun referansım olmamasına rağmen kabul etti ve bugün görüştük. Ulaşım açısından kendi aracımla gittiğim için bir sorun yaşamadım, merkezi bir yerde yaşıyor, park konusunda da herhangi bir sorun yok. Aracımı park ettikten sonra sevgili Elena’nın yönlendirmesiyle olay mahaline geldim İçeri girene dek forumdan ilk kez birisiyle görüşüyor olmamın verdiği heyecanla da bir miktar heyecanlanma durumu oldu ancak elena’yı ve onun tatlı aksanını duyar duymaz bu heyecan yerini büyük bir keyfe bıraktı. Sağolsun sevgili Elena güzel ikram tekliflerinde bulundu ve kendisiyle hoş bir sohbete koyulduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün bile değildi ve sonunda o beklenen an geldi. Tabi ki özel anlar özel kalır ancak Elena ile her an oldukça keyifliydi ve gerçek bir GFE deneyimini hissediyorsunuz. Her anlamıyla oldukça güzel bir görüşme oldu ve son zamanlarda yaşadığım tüm yorgunluk ve stresi hissetmez oldum. Her şey için teşekkürler @ELENA en yakın zamanda tekrarlansın )