- 25 Nis 2022
- 24
- 110
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Güzide platformun güzide üyeleri, evet sonunda Azra hanımla müşerref oldum. Bunun için kendimi oldukça şanslı hissediyorum doğrusu. Evi Şişli semtinde, bana 15 dk. yürüme mesafesinde bulunan kutu gibi, gayet temiz ve bakımlı bir daire. Azra hanım beni muhteşem endamına yakışan kıyafetleriyle ve görüşmemiz boyunca hiç eksilmeyen gülümsemesiyle karşıladı. Genç, güzel, bakımlı, sevimli, çekici ve seksi bir hatun. Tanışma faslı ve alınan duştan sonra Azra hanımın vücudunu keşfe koyuldum. Hiç bitmesini istemediğim bir yolculuktu benimkisi. Sertleşmemi istediği zaman gözlerinde gördüğüm alev beni de yaktı kavurdu sanki. Soğuk duşun altına girdiğimde ise kendime gelmeye çalışıyordum. Tekrar başladığımız zevkli sohbetin ardından yaşadıklarım ise doğrusu muhteşemdi. Dirty talkla birlikte ikinci ve müthiş bir oral deneyiminin ardından doggy stlye sonrası yaşanılan zirve. Hiçbir şey eksik değildi, her şey tamdı. Azra hanıma, referansıma yazacağı cevap konusundaki sözünü hatırlatıyorum. Sevgili Azra, iyi ki varsın, iyi ki seni aradım ve iyi ki seni tanıdım. Yaşattığın güzel dakikalar için kucak dolusu sevgiler ve sonsuz teşekkürler.
Not: Dolaylı da olsa bu görüşmeye katkı sağlamış olan Ebruscrt’a da buradan ayrıca sevgilerimi gönderiyorum. Sen de iyi ki varsın Ebrucuğum.
Not: Dolaylı da olsa bu görüşmeye katkı sağlamış olan Ebruscrt’a da buradan ayrıca sevgilerimi gönderiyorum. Sen de iyi ki varsın Ebrucuğum.