Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gemici Halil ve Yaprak

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
122
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
On söz :
Referans yazmak yerine kendime saklama taraftarıyım ama bayan arkadaşlara ayıp olmasın diye gecikmeli olarak ta yazmaya karar verdim...
Ayrıca zamansız israrlarimla bunalttigim bayan arkadaşlar oldu sanıyorum bu vasitayla onlardan da özür dilerim bazen erkek doğasını engelleyemiyorsunuz cem Yılmaz in skeç leri gibi...
Hasrete ithafen
Gecikmeli olarak yazdığım referanslardan affına sığınıyorum, yine güneşli güzel günlerden biriydi, yapraklar kötü vakit geçmez zaten sohbeti iyi ikramı, kişiliği, endami gününüzü güzelleştirir rahatça program yapıp güzel vakit geçirirsiniz frekanslariniz uyarsa kendinizi evinizde hissettirir yatakta çok ateşli dir sizin performansınızı geçebilir vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız 😘 guzelbi duo deneyimimi de kendisiyle yaşamıştım burdan da kendisine ve Ayça ya teşekkür ediyorum eski bir deneyimle ilgili

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
194
287
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Klavyene sağlık.

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
666
785
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrik ederim hocam.
Yaprak candır iyi kızdır. Kendisi forumda pek aktif değil ama o ve ortak tanıdığımız birkaç hanım bende ayrıdır yerleri.

29 Haz 2017
155
136
On söz :
Referans yazmak yerine kendime saklama taraftarıyım ama bayan arkadaşlara ayıp olmasın diye gecikmeli olarak ta yazmaya karar verdim...
Ayrıca zamansız israrlarimla bunalttigim bayan arkadaşlar oldu sanıyorum bu vasitayla onlardan da özür dilerim bazen erkek doğasını engelleyemiyorsunuz cem Yılmaz in skeç leri gibi...
Hasrete ithafen
Gecikmeli olarak yazdığım referanslardan affına sığınıyorum, yine güneşli güzel günlerden biriydi, yapraklar kötü vakit geçmez zaten sohbeti iyi ikramı, kişiliği, endami gününüzü güzelleştirir rahatça program yapıp güzel vakit geçirirsiniz frekanslariniz uyarsa kendinizi evinizde hissettirir yatakta çok ateşli dir sizin performansınızı geçebilir vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız 😘 guzelbi duo deneyimimi de kendisiyle yaşamıştım burdan da kendisine ve Ayça ya teşekkür ediyorum eski bir deneyimle ilgili
😊😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar