Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gemici Halil # Gece v2

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
122
309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar tatil günlerimin sonuna gelirken yazilmayan referanslarda bitmek üzere deyip kısaca konumuza geçiyorum ... @GECE ile tanisikligimiz 2 3 seneyi buluyor kendisi hoş, alimli neseli güzel bir bayan son görüşmemiz bu ayin ilk haftasinda oldu kuşlu sitede yeni fotoğraf lari sürekli karşıma çıkınca bu bir işaret 😁 sanirim diyerek bir Selam vereyim hal hatır sorayım derken müsait olduğunu öğrenince fırsatı kaçırmadan randevulastik giderken güzel bir şişe de kapıp yola koyuldum yeni evine de hayırlı olsun bu arada... ikramlar, sohbet güzel bi akşam başlatmış olduk aradaki kayip zamani kapattik 😁 bu arada yeni evi olduğu için ufak bir ev turu yaptık en beğendiğim oda yatak odası oldu 😁 sohbetimize orda devam ettik güzel bir görüşmeyi daha tamamladik bunun için önce @GECE hn a teşekkür ediyorum daha sonra yazilarimi sıkılmadan okuyan forum sakinlerine teşekkürler...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar tatil günlerimin sonuna gelirken yazilmayan referanslarda bitmek üzere deyip kısaca konumuza geçiyorum ... @GECE ile tanisikligimiz 2 3 seneyi buluyor kendisi hoş, alimli neseli güzel bir bayan son görüşmemiz bu ayin ilk haftasinda oldu kuşlu sitede yeni fotoğraf lari sürekli karşıma çıkınca bu bir işaret 😁 sanirim diyerek bir Selam vereyim hal hatır sorayım derken müsait olduğunu öğrenince fırsatı kaçırmadan randevulastik giderken güzel bir şişe de kapıp yola koyuldum yeni evine de hayırlı olsun bu arada... ikramlar, sohbet güzel bi akşam başlatmış olduk aradaki kayip zamani kapattik 😁 bu arada yeni evi olduğu için ufak bir ev turu yaptık en beğendiğim oda yatak odası oldu 😁 sohbetimize orda devam ettik güzel bir görüşmeyi daha tamamladik bunun için önce @GECE hn a teşekkür ediyorum daha sonra yazilarimi sıkılmadan okuyan forum sakinlerine teşekkürler...
Teşekkür ederim 😘😘😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

korkusuz

Normal Üye
31 May 2022
48
49
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben de bir gece geceyi gece ile geçirmek isterim doğrusu

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar