Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geçmiş zaman da bir gün

foreverliving Çevrimdışı
11 Kas 2009
96
201
Forumda ilk tanıştığım kişi Eylül oldu. Beyoğlu’nda bir otelin roof restoran da öğle yemeğinde buluştuk. Keyifli bir yemekti, kaç şişe şarap içtiğimizi hatırlamıyorum. Odaya geçtiğimizde daha kapıyı kapatırken başladığın öpüşme aklımı başımdan almıştı. Beyaz gömleği çıkarda makyajım bulaşmasın uyarısı ile kendime geldim. Üzerimdekileri Çıkarıp duşa girip soğuk suyla kendime gelmeye çalıştım. Odaya üzerimde havluyla döndüğümde gri renkli ışıl ışıl parlayan tüm hatlarını göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi ile karşıladı. Çok çekiciydi. Kaldığımız yerden öpüşmeye sınır tanımadan başladık. Üzrimdeki havlu düşmüş elbisesini sıyırmaya başlarken çamaşır olmaması heyecanımızı tavan yapmıştı. Dudaklarından göğüslerine inerken teninin sıcaklığı beni coşturuyordu. Göğüs uçları adeta dilimi yakıyordu. Sıcaklık merkezine geldiğimde ıslaklık inanılmazdı. Bir anda Eylül üste çıkmış mükemmel bir birleşme yaşıyorduk. İnanılmaz bir boşalmadan sonra ara verip sohbete daldık. Bu süreci iki kez daha yaşadıktan sonra saatler geçti. Ben daha kalkmadan toplanıp çıktı. Ama o göz alıcı elbisesini unuttuğunu fark edip aradım. Almak için geri geldiğinde o güzelliği daha iyi fark ettim. Veda öpüşmesi bile unutulmazdı. Otelden çıktından katlı otopark da arabayı nasıl buldum , yoğun akşam trafiğinde Eve nasıl geldim farkında değildim. Star Eylül sevgiyle anıyorum. Yeniden görüşmek üzere.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumda ilk tanıştığım kişi Eylül oldu. Beyoğlu’nda bir otelin roof restoran da öğle yemeğinde buluştuk. Keyifli bir yemekti, kaç şişe şarap içtiğimizi hatırlamıyorum. Odaya geçtiğimizde daha kapıyı kapatırken başladığın öpüşme aklımı başımdan almıştı. Beyaz gömleği çıkarda makyajım bulaşmasın uyarısı ile kendime geldim. Üzerimdekileri Çıkarıp duşa girip soğuk suyla kendime gelmeye çalıştım. Odaya üzerimde havluyla döndüğümde gri renkli ışıl ışıl parlayan tüm hatlarını göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi ile karşıladı. Çok çekiciydi. Kaldığımız yerden öpüşmeye sınır tanımadan başladık. Üzrimdeki havlu düşmüş elbisesini sıyırmaya başlarken çamaşır olmaması heyecanımızı tavan yapmıştı. Dudaklarından göğüslerine inerken teninin sıcaklığı beni coşturuyordu. Göğüs uçları adeta dilimi yakıyordu. Sıcaklık merkezine geldiğimde ıslaklık inanılmazdı. Bir anda Eylül üste çıkmış mükemmel bir birleşme yaşıyorduk. İnanılmaz bir boşalmadan sonra ara verip sohbete daldık. Bu süreci iki kez daha yaşadıktan sonra saatler geçti. Ben daha kalkmadan toplanıp çıktı. Ama o göz alıcı elbisesini unuttuğunu fark edip aradım. Almak için geri geldiğinde o güzelliği daha iyi fark ettim. Veda öpüşmesi bile unutulmazdı. Otelden çıktından katlı otopark da arabayı nasıl buldum , yoğun akşam trafiğinde Eve nasıl geldim farkında değildim. Star Eylül sevgiyle anıyorum. Yeniden görüşmek üzere.
Teşekkür ederim :) evet unutmustum elbiseyi

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
çok etkileyici paylaşım tebrikler

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sürükleyici paylaşım için teşekkürler... (y)👏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekürler güzel paylaşımınız için

REAL-Man Çevrimdışı
31 May 2020
27
10
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
zaman problemi yaşadınız mı

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım teşekkürler
kendinizi hatırlatmak için bir bahaneniz olmuş falanca otelde falanca renk elbise :))
hoş bir anı
klavyene sağlık

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
756
649
bizimle o güzel anları tüm ıslaklığı ile paylaştığı için teşekkürü bir borç bilirim :)

güzel anlatım, güzel paylaşım , herkese teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar