Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Luda ile foruma ilk katıldığı zamanlarda görüşmüştüm. Türkçe konuşamıyordu ama İngilizce anlaşabilmiştik. Kendisi güzel bir kadın bir eksikliği olduğunu söyleyemem ama bana uyum sağlamadı, bir daha da görüşmedim...
Luda ile foruma ilk katıldığı zamanlarda görüşmüştüm. Türkçe konuşamıyordu ama İngilizce anlaşabilmiştik. Kendisi güzel bir kadın bir eksikliği olduğunu söyleyemem ama bana uyum sağlamadı, bir daha da görüşmedim...
Arkadaşım merhaba,
Cevap yazmak bana düşmez ama galiba görüşme yaptığın kişileri karıştırdın.
Luda Hanım ile 5-6 kere görüşme fırsatım oldu.
Benden iyi Türkçe konuşuyor.
Bir kelime bile İngilizce bilmediğine eminim.
Kiminle görüşme yaptığınıza emin olun derim.
Arkadaşım merhaba,
Cevap yazmak bana düşmez ama galiba görüşme yaptığın kişileri karıştırdın.
Luda Hanım ile 5-6 kere görüşme fırsatım oldu.
Benden iyi Türkçe konuşuyor.
Bir kelime bile İngilizce bilmediğine eminim.
Kiminle görüşme yaptığınıza emin olun derim.
Kiminle görüştüğüme eminim. Hatta kendisi foruma görüşme yaptığı bir kişinin tavsiyesi üzerine katıldığını söylemişti. Türkçe konuşamadığını ve İngilizce konuştuğumuzu hatırlıyorum, çok kişiyle görüştüğüm için karıştırmış olabilirim. Ama bu benim onunla uyum sağlayamamış olmam gerçeğini değiştirmiyor.
Kiminle görüştüğüme eminim. Hatta kendisi foruma görüşme yaptığı bir kişinin tavsiyesi üzerine katıldığını söylemişti. Türkçe konuşamadığını ve İngilizce konuştuğumuzu hatırlıyorum, çok kişiyle görüştüğüm için karıştırmış olabilirim. Ama bu benim onunla uyum sağlayamamış olmam gerçeğini değiştirmiyor.
Kendisi ingilizce bilmiyor siz ingilizce konuştuğumuza eminim diyorsunuz ? Nasıl olacak bu ?
Yazışmalar duruyor ise imzamdaki telefondan bana ulaşın lütfen.