Cngzhn
Normal Üye
- 28 Haz 2020
- 59
- 228
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir önceki görüşmemde de belirttiğim gibi 2 yıldır uzak kalmıştım arenadan. Dönüşüm güzel olsun diyerek dün gece dışında bu gece de kendimi eğlendireyim dedim. Tabi iş geç bitince bütün çiçekler evlerine çekilmişti, sadece bir kişi dönüş yaptı. Oda adı gibi @BAHAR esintisi gibi beni kabul etti hatta başka bir yerden geldi. Çok teşekkür ederim
Gelelim Bahar’a; bir kere özü sözü bir bir kadın, eskilerin tabiri ile kadın gibi kadın. Misafirini nasıl ağırlayacağı çok iyi biliyor. Merak edilen mevzuya gelince de ön sevişme esnasında yaşayacağınız tecrübe fena baştan söyleyeyim. Sizi nasıl mutlu edeceğimi çok iyi biliyor. Asla olumsuz birşey yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Bu yaz gününde @BAHAR esintisini tadacaksınız diyebilirim.
Gelelim Bahar’a; bir kere özü sözü bir bir kadın, eskilerin tabiri ile kadın gibi kadın. Misafirini nasıl ağırlayacağı çok iyi biliyor. Merak edilen mevzuya gelince de ön sevişme esnasında yaşayacağınız tecrübe fena baştan söyleyeyim. Sizi nasıl mutlu edeceğimi çok iyi biliyor. Asla olumsuz birşey yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Bu yaz gününde @BAHAR esintisini tadacaksınız diyebilirim.