Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecenin güzeli NAZLISU

biodigitaljazz Çevrimdışı

biodigitaljazz

Normal Üye
2 Mar 2022
15
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç gelen referans için @NAZLISU Hanım'dan özür dileyerek başlamak istiyorum.

@NAZLISU Hanım'ın anlık randevu konusunda "anlık" kelimesinin hakkını verdiğini belirtmek isterim. 5 dakika içerisinde yarım saat sonrasına 2 saatlik bir görüşme konusunda "fişek gibi" anlaştık. Anlaştığımız saatin de amiyane tabirle gecenin körü olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben de geç kalmamak için "fişek gibi" yola koyuldum.

Evi kolay bulunabiliyor ve evin bulunduğu sokakta araçlar yol kenarına park edilebiliyor. Kapıdan içeri girdiğimde karşımda zarif mi zarif @NAZLISU Hanım'ı görünce keyifli bir gece olacağını anladım. İkramları olsun, sohbeti olsun, şirin mi şirin köpeği olsun gece benim için keyifli başladı. @NAZLISU Hanım'ın sohbetine doyum olmuyor, konu konuyu açıyor. Kendisi de beni rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor.

Özel anlara geçersek göğüslerinin çok hassas olduğunu söylemesi ve kontrolü ele almak isteyen biri olduğunu anladığımdan dolayı kendimi ona bıraktım. Vücuduma kondurduğu öpücükler ile başlayan hoş bir seksin ardından sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik. Yine bol bol sohbetin ardından 2. seansımızın sonuna doğru kendisinin ricası ile elle rahatlatma şeklinde tamamladık.

Genel olarak keyif aldığım bir görüşme oldu. @NAZLISU Hanım'a her için teşekkür ederim.

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
194
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler.İkinci seans uzun sürdü anlaşılan.😉

Vetmest Çevrimdışı
13 Mar 2022
39
69
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler 🙃

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
804
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Her iki tarafında sevişmesine sağlık ve darısı başımıza diyelim 😎

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler….
İlişki sonunda iki taraf içinde boşalma olmuyorsa,
Ben elle rahatlama yerine,
İkimizde yorulduk,
Artık bırakabiliriz diyorum….
Elle rahatlama bir partnere gittiğimde en nefret ettiğim şeylerden birisi.
Elle rahatlamak için zaten masaj salonları var,
Olmuyorsa teşekkür eder bırakırım…
Yani bu durum sıklıkla görülüyor yaş, spor, yeme içme alışkanlıkları, kullanılan ilaç psikolojik durum yani bir yerden sonra fazla yorucu olabiliyor her iki taraf içinde ama serde erkeklik yattığı için bırakıp kenara yatmak dinlenmek çoğumuza zor geliyor :)
Zira ben antidepresan kullandığım dönemlerde uzun süren ereksiyon ve ilişki sonrasında boşalma yaşamadan bitirdiğim çok oldu ama amaç keyif almak ise 2 tarafta zevk alıyor ise ki amaç boşalmak olmamalı çünkü ona odaklandığımızda bambaşka sonuçlar ortaya çıkabiliyor :) dediğiniz gibi olmadığı yerde bırakmak lazım ve bunda utanılacak sıkılacak bir durum yok

Bu arada paylaşım içinde teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

biodigitaljazz

Normal Üye
2 Mar 2022
15
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynen katılıyorum hocam,
Bazen hatun kişilerde parasının hakkını verebilmek adına kendine görev addediyor…2 saat girdiysen 2 defa,3 saat girdiysen 3 defa, Hayır böyle bir şey yok,
Çünkü belli bir noktadan sonra dediğiniz gibi erkeklik ispatlayacağım olayına giriyor,
Kan ter içinde kalıyorsun,Zevk eziyete dönüyor…
Hem kendisine,hem partnerine yazık oluyor….
Sevişmek bir zevk,
Sanatsa,
Her şey tadında,
Dozajında olmalı….
Teşekkürler…..
Arkadaşlar, yanlış anlaşılmaması adına açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Bahsedilen durum 2. seansımızın 58. dakikasında hala boşalamadığım için partnerimi zorladığım ve ona eziyet çektirdiğim anlamına gelmesin çok üzülürüm.

2. seansımızın neredeyse 5. dakikasında kendisinin özel bölgesinin acıdığını söyleyince (ki tekrardan yanlış anlaşılma olmasın diye açıklayayım penisimin boyu averajın altındadır) hemen özür dileyip kenara çekildim. Sonra kendisi elle boşaltma teklifi yapınca olur dedim sadece. @NAZLISU Hanım, ''İyi hissetmiyorum görüşmemizi sonlandırsak mı?'' veya daha da öncesinden ''2. seansımızı yapabileceğimi düşünmüyorum'' dese bile kendisini tamamen anlayışla karşılayacağımı bilir. İstisnasız bütün görüşmelerimde, partnerimle sohbet aşamasında özellikle istemediği bir şey veya durum olursa hemen söylemesini ve hiç bir konuda çekinmemesi konusunda da bilgilendiririm. Yatağı, sevişmeyi, seksi geçin partnerimle sohbet ederken bile kelimelerimi özenle seçen biriyim.

Kendisi daha bir şey yazmamış ama farkında olmadan @NAZLISU Hanım'a karşı bir yanlışımız olduysa buyursun söylesin, en içten özürlerimi kendisine özelden iletir, telafi edilecek bir durum var ise telafi etmek için elimden geleni yaparım.

Konunun farklı yerlere çekilmemesi için başınızı ağrıttığım için özür dilerim.

biodigitaljazz

Normal Üye
2 Mar 2022
15
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estağfurullah hocam ben şahsınıza yönelik,sizin deneyiminizle ilgili herhangi bir yargıda bulunmadım,haddimede değil….iki kişi arasında yaşanan,onların arasında kalır….Ben sadece genel bir değerlendirme yaptım….Yanlış anlamayın,sizinle alakalı değil durum….
Yok hocam merak etmeyin üstüme alınmadım zaten. Sadece mesajları 3. bir kişi gibi alt alta okuduğumda yanlış anlaşıldığımı hissettiğim için açıklama yapma gereği duydum.

İyi sevişmeler, hayırlı günler dilerim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç gelen referans için @NAZLISU Hanım'dan özür dileyerek başlamak istiyorum.

@NAZLISU Hanım'ın anlık randevu konusunda "anlık" kelimesinin hakkını verdiğini belirtmek isterim. 5 dakika içerisinde yarım saat sonrasına 2 saatlik bir görüşme konusunda "fişek gibi" anlaştık. Anlaştığımız saatin de amiyane tabirle gecenin körü olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben de geç kalmamak için "fişek gibi" yola koyuldum.

Evi kolay bulunabiliyor ve evin bulunduğu sokakta araçlar yol kenarına park edilebiliyor. Kapıdan içeri girdiğimde karşımda zarif mi zarif @NAZLISU Hanım'ı görünce keyifli bir gece olacağını anladım. İkramları olsun, sohbeti olsun, şirin mi şirin köpeği olsun gece benim için keyifli başladı. @NAZLISU Hanım'ın sohbetine doyum olmuyor, konu konuyu açıyor. Kendisi de beni rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor.

Özel anlara geçersek göğüslerinin çok hassas olduğunu söylemesi ve kontrolü ele almak isteyen biri olduğunu anladığımdan dolayı kendimi ona bıraktım. Vücuduma kondurduğu öpücükler ile başlayan hoş bir seksin ardından sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik. Yine bol bol sohbetin ardından 2. seansımızın sonuna doğru kendisinin ricası ile elle rahatlatma şeklinde tamamladık.

Genel olarak keyif aldığım bir görüşme oldu. @NAZLISU Hanım'a her için teşekkür ederim.
sewişmenize sağlık

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
301
790

Keyifli bir gün oldu ben teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler 💋🥂😘
Paylaşımınız için teşekkürler.İkinci seans uzun sürdü anlaşılan.😉
Hahaha biraz öyle oldu hallettik karşılıklı 😋💪👍🖤😂

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
301
790
Arkadaşlar, yanlış anlaşılmaması adına açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Bahsedilen durum 2. seansımızın 58. dakikasında hala boşalamadığım için partnerimi zorladığım ve ona eziyet çektirdiğim anlamına gelmesin çok üzülürüm.

2. seansımızın neredeyse 5. dakikasında kendisinin özel bölgesinin acıdığını söyleyince (ki tekrardan yanlış anlaşılma olmasın diye açıklayayım penisimin boyu averajın altındadır) hemen özür dileyip kenara çekildim. Sonra kendisi elle boşaltma teklifi yapınca olur dedim sadece. @NAZLISU Hanım, ''İyi hissetmiyorum görüşmemizi sonlandırsak mı?'' veya daha da öncesinden ''2. seansımızı yapabileceğimi düşünmüyorum'' dese bile kendisini tamamen anlayışla karşılayacağımı bilir. İstisnasız bütün görüşmelerimde, partnerimle sohbet aşamasında özellikle istemediği bir şey veya durum olursa hemen söylemesini ve hiç bir konuda çekinmemesi konusunda da bilgilendiririm. Yatağı, sevişmeyi, seksi geçin partnerimle sohbet ederken bile kelimelerimi özenle seçen biriyim.

Kendisi daha bir şey yazmamış ama farkında olmadan @NAZLISU Hanım'a karşı bir yanlışımız olduysa buyursun söylesin, en içten özürlerimi kendisine özelden iletir, telafi edilecek bir durum var ise telafi etmek için elimden geleni yaparım.

Konunun farklı yerlere çekilmemesi için başınızı ağrıttığım için özür dilerim.
Kesinlikle benim açımdan hiçbir sorun yok gayet keyifli bir geceydi önemli olan birbirimizi incitmeden kırmadan program yapmak Biz de bunu gayet başarıyla neticelendirdik ne mutlu bize😁🙃💪

3xclbr Çevrimdışı
12 May 2011
58
23
Cinsiyetiniz nedir?

2. seansımızın neredeyse 5. dakikasında kendisinin özel bölgesinin acıdığını söyleyince (ki tekrardan yanlış anlaşılma olmasın diye açıklayayım penisimin boyu averajın altındadır
dürüstlük ve samimiyet budur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar