Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecenin 50 tonu ;)

zibeedy Çevrimdışı
27 Ağu 2017
8
42
40
Cinsiyetiniz nedir?
Uzunca bir süredir forumun üyesiyim, sinsi sinsi takiplerime devam ediyordum, kafamda planlamalar yaparak, seyahatim öncesi ayarlamayı yaparak kendimi GECE nin kollarında buldum. Tabii görüşme günü ve saatine kadar defalarca fotoğraflarına bakarak, yorumları okuyarak bilendim de bilendim.. Hatta bu bilgiyi GECE yle de paylaştım :)
Nihayet görüşme vakti geldi çattı, tam zamanında kapısındaydım ve muhteşem şekilde karşılandım, ağırlandım, şu bir gerçek ki kendinizi paşa gibi hissetmenizi sağlıyor. Gerek ikramları, gerekse ilgi alakası her şey mükemmel. Buradan tüm zamparalara (öncelikle kendime) bir not, eliniz boş gitmeyin arkadaşlar, ben heyecandan unuttum ama en azından alkol olmasa bile biraz meyve biraz kuruyemiş bile olsa hiç yoktan iyidir.
Ağırlanma misafir edilmenin yanı sıra beraber zaman geçirmenin en iyi mezesi sohbet diye düşünüyorum ve GECE bu hususta eksiksiz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Özellikle çok orijinal hikayeleri var GECE nin tavsiye ederim.
Görüşmenin yatak odası kısmını herkes kendine saklıyor. Saygı gösteriyorum tabi ki, bende detay vermeyeceğim ama hiç endişe etmeniz gereken bir durum yok herşey fazlasıyla yaşanıyor arkadaşlar yeter ki karşılıklı uyum olsun..
Çok teşekkür ederim tatlım her şey için, yeniden tadına bakana kadar görüşmek üzere...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,438
1,184
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzunca bir süredir forumun üyesiyim, sinsi sinsi takiplerime devam ediyordum, kafamda planlamalar yaparak, seyahatim öncesi ayarlamayı yaparak kendimi GECE nin kollarında buldum. Tabii görüşme günü ve saatine kadar defalarca fotoğraflarına bakarak, yorumları okuyarak bilendim de bilendim.. Hatta bu bilgiyi GECE yle de paylaştım :)
Nihayet görüşme vakti geldi çattı, tam zamanında kapısındaydım ve muhteşem şekilde karşılandım, ağırlandım, şu bir gerçek ki kendinizi paşa gibi hissetmenizi sağlıyor. Gerek ikramları, gerekse ilgi alakası her şey mükemmel. Buradan tüm zamparalara (öncelikle kendime) bir not, eliniz boş gitmeyin arkadaşlar, ben heyecandan unuttum ama en azından alkol olmasa bile biraz meyve biraz kuruyemiş bile olsa hiç yoktan iyidir.
Ağırlanma misafir edilmenin yanı sıra beraber zaman geçirmenin en iyi mezesi sohbet diye düşünüyorum ve GECE bu hususta eksiksiz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Özellikle çok orijinal hikayeleri var GECE nin tavsiye ederim.
Görüşmenin yatak odası kısmını herkes kendine saklıyor. Saygı gösteriyorum tabi ki, bende detay vermeyeceğim ama hiç endişe etmeniz gereken bir durum yok herşey fazlasıyla yaşanıyor arkadaşlar yeter ki karşılıklı uyum olsun..
Çok teşekkür ederim tatlım her şey için, yeniden tadına bakana kadar görüşmek üzere...
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınzı için teşekürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Çok tatlı vakit geçirdik, yedik içtik:)) Birsey almana ne gerek var, birlikte yiyelim diye masa dolu oluyor zaten :)
Tanıştığıma çok memnun oldum, tekrar görüşmek üzere çok öptüm 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar