Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geçen günlerime yandım 🔥

Bebeto54

Normal Üye
4 Ocak 2021
35
76
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ve sonununda Yaprak 🍃🍃

İşim dolasıyla çok programlı olamıyorum uzun süredir takipte olduğu Yaprak hanım’a msj attım ve kısa zamanda dönüş aldım ve yaklaşık 1 saat içinde Beylikdüzündeyim. Ev konum rahat bulunacak bir yerde . Ev ferah ve temiz ama en önemlisi kapı açıldığında karşınıza çıkan hanımefendi muhteşem. Görür görmez kendisine bu zamana kadar çok günah işlemişim ona ulaşmayarak. Sohbet gülüşmeler deyince koltuk ta başlayan sevişme ile yatak odasına yaşanan özel anlar anlatılmaz yaşanır diyorum. Fizik ilgi alaka Güleryüz değerlendirecek bir rakam bulamadım.
Zaten benim için artık sadece Yaprak var
Herşey için teşekkürler güzel kadın

Ama İbrahim Tatlıses nasıl unutcam bilmiyorum 🤷🏻‍♂️
😘😘

Sırada Tequila 🍸🍸ve Lambada

29 Haz 2017
155
136
Ve sonununda Yaprak 🍃🍃

İşim dolasıyla çok programlı olamıyorum uzun süredir takipte olduğu Yaprak hanım’a msj attım ve kısa zamanda dönüş aldım ve yaklaşık 1 saat içinde Beylikdüzündeyim. Ev konum rahat bulunacak bir yerde . Ev ferah ve temiz ama en önemlisi kapı açıldığında karşınıza çıkan hanımefendi muhteşem. Görür görmez kendisine bu zamana kadar çok günah işlemişim ona ulaşmayarak. Sohbet gülüşmeler deyince koltuk ta başlayan sevişme ile yatak odasına yaşanan özel anlar anlatılmaz yaşanır diyorum. Fizik ilgi alaka Güleryüz değerlendirecek bir rakam bulamadım.
Zaten benim için artık sadece Yaprak var
Herşey için teşekkürler güzel kadın

Ama İbrahim Tatlıses nasıl unutcam bilmiyorum 🤷🏻‍♂️
😘😘

Sırada Tequila 🍸🍸ve Lambada
ben teşekkür ederim canım çok güzel bir 4 saat ti nasıl geçtiğini anlamadim bile ibo ya gelince sil onu aklından 😂😂😂😂 lanbadaya odaklanman lazım 😂😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Oddys

Normal Üye
15 Eyl 2020
33
39
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Belisariuss16 Çevrimdışı
28 Ara 2021
29
22
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkürler kısa ve öz olmuş

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar