Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecemi aydınlatan Yıldızım⭐⭐🌟🌟🌠🌠

Baybarss

Normal Üye
16 May 2022
33
147
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız Hanımla tanışma fırsatını verdiği için öncelikle ona çok teşekkür ederim 🙏
Bir partner düşünün ki güler yüzlü sohbeti seven ve karşısındakinin mutlulugu içinde elinden gelen herşeyi yapabilen
Kendisi çok dikkatimi çekmişti ve ona yazdım anlık olarak hemen randevu oluşturduk ve 2 saatlik programı yaptık. Kendisinin ikramları çok güzel harika ❤️😊😊❤️ NEYSEEEE
O akşam neydi öyle nefes nefese kalmıştık adeta hani derler ya KISRAK gibi hatun aynen öyle
Aradan 1 hafta geçmişti ve 2. Görüşmeyi de gerçekleştirdik.
İlkinde bir organizasyonum vardı ve tam anlamıyla dolu dolu 2 saat geçirmedim ama ikincide müthişti dudaklarının tadı kokusu vücudunun güzelliği ve harika oluşu müthiş biri adeta ona çok deger veriyorum 1 akşam uzun uzun kalıp viski sözü aldım en kısa zamanda onuda yapacağım
İyiki varsın İyi ki tanıdım seni ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛💛

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız Hanımla tanışma fırsatını verdiği için öncelikle ona çok teşekkür ederim 🙏
Bir partner düşünün ki güler yüzlü sohbeti seven ve karşısındakinin mutlulugu içinde elinden gelen herşeyi yapabilen
Kendisi çok dikkatimi çekmişti ve ona yazdım anlık olarak hemen randevu oluşturduk ve 2 saatlik programı yaptık. Kendisinin ikramları çok güzel harika ❤️😊😊❤️ NEYSEEEE
O akşam neydi öyle nefes nefese kalmıştık adeta hani derler ya KISRAK gibi hatun aynen öyle
İlkinde bir organizasyonum vardı ve tam anlamıyla dolu dolu 2 saat geçirmedim ama ikincide müthişti dudaklarının tadı kokusu vücudunun güzelliği ve harika oluşu müthiş biri adeta ona çok deger veriyorum 1 akşam uzun uzun kalıp viski sözü aldım en kısa zamanda onuda yapacağım
paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 68030

Beyefendi çok mütevazi biri çok tatlı candan samimi gelmesi ile geçen dolu dolu zaman tatlisim benim öpüyorum seni doya doya😚😘

Boyka Çevrimdışı

Boyka

Normal Üye
24 Ağu 2022
39
106
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel içten paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar