- 5 Ocak 2024
- 407
- 318
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün Gece'lerin prensesi ile 2 saatlik harika bir görüşme gerçekleştirdim. @GECE ile 2 gün önceden yaptığımız kısa ve net bir yazışmadan sonra programımızı yaptık. Evin konumu güzel, park sorunu yok. Zaten @GECE de sizi çok güzel bir şekilde yönlendiriyor. Eve ulaşıp kapı açıldığında muhteşem bir güzellik ve bir o kadar da seksilik kokan bir kadın karşıladı beni. Harika bir mini etek ve derin göğüs dekolteli bir bluz. Şirin, güzel ve konforlu bir evi var. Kahvelerimizi içip sohbetimizi ederken @GECE samimiyeti ile sizi kendisine çekiyor. Ve tabi her erkek gibi artık kaşınızdaki afete dayanamıyorsunuz ve bir anda kendinizi yatak odasında buluyorsunuz. Harika kalçaları ve mükemmel göğüsleri öpüp okşamak insanı kendinden geçiriyor. Sonra gerisini @GECE ye bırakın gerçekten ne yapılması gerekiyorsa nirvanasını bulabilirsiniz. Cowgirl ile başlayan sevişme harika bir cim ile sona erdi. Tabiki bu kadar kısa değil çünkü ben böyle harika, sulu ve deep throat şekilnde bir oral görmedim. Bir an havalandığımı hissettim. Güzel bir duştan sonra sohbetimize kaldığımız yerden devam etik. Gerçekten insanı rahatlatan ve bir süreliğine sizi farklı bir dünyaya taşıyan çok güzel ve samimi bir sohbeti var @GECE nin. Bu yüzden ikinci yarıya başlamak çok uzun sürmedi. Tam bir gfe deneyimi ile yapılan sevişmenin sonunda cob ile biten seans ve ardından yatakta sarılarak yapılan dinlenmeden sonra kaslar o kadar gevşemiş oluyor ki bunu deneyimlemek lazım. Benim için mükemmel bir görüşme oldu. Kendisine samimiyeti ve harika ev sahipliği için çok teşekkür ederim. Umarım kendisi de memnun kalmıştır. Tekrar görüşmek üzere Gece'lerin prensesi.