Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Para versen bir araya getiremeyecegin adamlardan oluşan bir ortamda. Her gün sabah 4.30 da nevresim düzlerdik yani düzlettirirlerdi. Üşengeçlikten nevresim bozulmasın diye iğne iplik alıp yatağa dikmiştim. Gözlerim dolar gibi oldu fotoyu görünce aynı o yatak, çok benziyor acaba o mu diye düşünmüyorda değilim.
Para versen bir araya getiremeyecegin adamlardan oluşan bir ortamda. Her gün sabah 4.30 da nevresim düzlerdik yani düzlettirirlerdi. Üşengeçlikten nevresim bozulmasın diye iğne iplik alıp yatağa dikmiştim. Gözlerim dolar gibi oldu fotoyu görünce aynı o yatak, çok benziyor acaba o mu diye düşünmüyorda değilim.
Mardinde ise anın olabilir ama seni çok iyi anlıyorum 40yataklı odada aynı düzeni saglayıp birinci olucam derken kızların dağıtmasıyla 350.400ögrencinin önünde cetvel yıyıp pis demişti hocalarım ay okul anılarımız 🫣🫣🫣🫣
Mardinde ise anın olabilir ama seni çok iyi anlıyorum 40yataklı odada aynı düzeni saglayıp birinci olucam derken kızların dağıtmasıyla 350.400ögrencinin önünde cetvel yıyıp pis demişti hocalarım ay okul anılarımız o