Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GECE ❤

17 Haz 2020
118
205
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Oncelikle beyler askolsun, niye hic uyarmiyorsunuz bu zamana kadar @GECE gorusmedigimden dolayi kaybettiklerim konusunda 🤨
Dun is cikisi vakit bulunca hic aklimda yokken @GECE hanima randevu talebinde bulundum, aslinda uygun olmamasini geciriyordum icimden cunku ona gore masaj randevusu alacaktim, hafiften bir yorgunluk oldugu icin.
Sans bu ya, randevu talebimi kabul etti.
Iyki de etmis ..
Evi,lokasyonu ve misafirperverligi sorunsuzdu.
Gercekten guzel bir kadin kendisi, yani hic tahmin etmiyordum boyle bir bayanla tanisacagimi.
Ozel anlar konusunda benim biraz performansim dusuktu, hafiften yorgun oldugumdan, oyuzden kisa surdu 🤭
Ama dunden beri teni, vucudu ve kendisi aklimda bidaha ki gorusmede daha verimli olacagina eminim.
Bunlardan (bence) daha onemlisi cok kafa dengi birisi, yani herseyi yapabilirsin kesinlikle bir uyumsuzluk olmaz.
Hatta aksam yemegi teklif ettim fakat isi oldugundan dolayi baska zaman dedik.
Cok tesekkurler beni misafir ettigin icin @GECE

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafa da

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Merhaba
Oncelikle beyler askolsun, niye hic uyarmiyorsunuz bu zamana kadar @GECE gorusmedigimden dolayi kaybettiklerim konusunda 🤨
Dun is cikisi vakit bulunca hic aklimda yokken @GECE hanima randevu talebinde bulundum, aslinda uygun olmamasini geciriyordum icimden cunku ona gore masaj randevusu alacaktim, hafiften bir yorgunluk oldugu icin.
Iyki de etmis ..
Gercekten guzel bir kadin kendisi, yani hic tahmin etmiyordum boyle bir bayanla tanisacagimi.
Ozel anlar konusunda benim biraz performansim dusuktu, hafiften yorgun oldugumdan, oyuzden kisa surdu 🤭
Ama dunden beri teni, vucudu ve kendisi aklimda bidaha ki gorusmede daha verimli olacagina eminim.
Bunlardan (bence) daha onemlisi cok kafa dengi birisi, yani herseyi yapabilirsin kesinlikle bir uyumsuzluk olmaz.

Yorgunluğuna yorgunluk kattım resmen 😂
Şaka bir yana iyi ki geldin. Çok memnun oldum. Kafalar uydu bizim, ben çok eğlendim 🥳🤪
Bu arada seninle gelemedim ama peşinden gittim bugün. Dediğin kadar varmış 🤤🤤

Ekli dosyalar

• IMG20210817192715.jpg
    IMG20210817192715.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 35
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Iyki de etmis ..
Güzel paylasim icn iki tarafada teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar