Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece Mazilerimin Kadını . .

Burki59 Çevrimdışı

Burki59

Normal Üye
18 Eki 2021
25
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@GECE Hanım ile bugün 1 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Daha yeni referans yazma fırsatı bulabildim yorgunluktan ölüyorum, arabada uyuklamış bile olabilirim 😅 Çevremdeki hanımlardan da dahil Gece Hanım'ın güzelliği ve cici karakterinin namını uzun süredir duyuyordum, sürpriz bir karar neticesinde kendisine ulaştım sağolsun bugün için beni kırmadı. 😙

Evine ulaştığımda samimi sanki önceden tanışmışçasına gelen hoş bir tebessüm ile karşılandım (Not: Bu hissiyatım sanırım finalde bahsettiğim durumdan olabilir 😍), evi gayet konforlu ikramları ile beni rahat ettirmeyi başardı. Geceye ismi gibi siyah çok yakışıyor beyaz tenli hoş sohbet 30'lu yaşlarda yüzünde altın oran var diyebileceğim güzellikte birisi. Tanışma faslında gerçekten çok keyif aldım diyebilirim sizi çok eski uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşıymışsınız gibi karşılıyo ayrıca orjinal esprileri ile beni çok güldürdü modum enerjim kendisi sayesinde çok daha yükselmiş olabilir bu konuda gerçekten çok teşekkür ederim Gece cansın 🌸, öpüşürken bile konsantrasyonumuzu gülmekten kaybetmiş olabiliriz kendisi çok şamata birisi 😁

Diğer odaya geçtiğimde ilk farkettiğim şey kendisinin hoş kokusu, ama öyle baygın bir koku değil uzaklarda açan bir hanımelinin hafif bir rüzgar esintisi ile gelmesi misali hafif ve naif bir koku. . Giysilerinin temizliği kendisinin güzel kokusu gerçekten inanılmaz bir duygu kendisini öpmeye koklamaya doyamadım diyebilirim. Kaprisi olmayan sizin gönlünüzü hoş tutmak için çabalayan birisi gerçekten bu konuda çok minnettarım 🥰 pişmanlığım sadece 1 saatimin olmasıydı ama sağolsun 1 dakika bile boş bırakmadı beni 😅 Sonraki aşamaya gelirsek Gece yatakta çok güçlü bir hatun, kendisinin uzun yıllardır plates geçmişi olması hem esnek hem kuvetli birisi olmasını sağlıyor bir ara üşüdüğüm için beni kollarıyla sıkı sıkı sardı sarmaladı zaman bitmesin istedim diyebililirim yaşayıp deneyimlemeden tarif etmem gerçekten çok güç :love:

Esas şoku görüşme sonunda yaşadım 5-6 yıl önce üniversite okuduğum dönemde bile hayranlık duyduğum, hatta kuşlu siteden ne kadın diyerek hayranlıkla takip ettiğim bir pembiş vardı; çekim yasası mı diyeyim? Kader mi diyeyim? Kendisinin eski nickini duyunca 3-5 saniye afallamış olabilirim 😃 Gençliğimin efsanesi eda parlar karşımdaymış aman tanrım puzzle parçaları yerine oturdu dedim, ömrümdeki tüm şansı burada kullanmış olabilirim 😁 Olayın şokunu daha yeni yeni atıyorum geçmişte tanışmayı çok gönülden istemişim demekki Gece iyiki varsın geçte olsa seninle iyiki tanışmışız bitanesin 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@GECE Hanım ile bugün 1 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Daha yeni referans yazma fırsatı bulabildim yorgunluktan ölüyorum, arabada uyuklamış bile olabilirim 😅 Çevremdeki hanımlardan da dahil Gece Hanım'ın güzelliği ve cici karakterinin namını uzun süredir duyuyordum, sürpriz bir karar neticesinde kendisine ulaştım sağolsun bugün için beni kırmadı. 😙

Evine ulaştığımda samimi sanki önceden tanışmışçasına gelen hoş bir tebessüm ile karşılandım (Not: Bu hissiyatım sanırım finalde bahsettiğim durumdan olabilir 😍), evi gayet konforlu ikramları ile beni rahat ettirmeyi başardı. Geceye ismi gibi siyah çok yakışıyor beyaz tenli hoş sohbet 30'lu yaşlarda yüzünde altın oran var diyebileceğim güzellikte birisi. Tanışma faslında gerçekten çok keyif aldım diyebilirim sizi çok eski uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşıymışsınız gibi karşılıyo ayrıca orjinal esprileri ile beni çok güldürdü modum enerjim kendisi sayesinde çok daha yükselmiş olabilir bu konuda gerçekten çok teşekkür ederim Gece cansın 🌸, öpüşürken bile konsantrasyonumuzu gülmekten kaybetmiş olabiliriz kendisi çok şamata birisi 😁

Diğer odaya geçtiğimde ilk farkettiğim şey kendisinin hoş kokusu, ama öyle baygın bir koku değil uzaklarda açan bir hanımelinin hafif bir rüzgar esintisi ile gelmesi misali hafif ve naif bir koku. . Giysilerinin temizliği kendisinin güzel kokusu gerçekten inanılmaz bir duygu kendisini öpmeye koklamaya doyamadım diyebilirim. Kaprisi olmayan sizin gönlünüzü hoş tutmak için çabalayan birisi gerçekten bu konuda çok minnettarım 🥰 pişmanlığım sadece 1 saatimin olmasıydı ama sağolsun 1 dakika bile boş bırakmadı beni 😅 Sonraki aşamaya gelirsek Gece yatakta çok güçlü bir hatun, kendisinin uzun yıllardır plates geçmişi olması hem esnek hem kuvetli birisi olmasını sağlıyor bir ara üşüdüğüm için beni kollarıyla sıkı sıkı sardı sarmaladı zaman bitmesin istedim diyebililirim yaşayıp deneyimlemeden tarif etmem gerçekten çok güç :love:

Esas şoku görüşme sonunda yaşadım 5-6 yıl önce üniversite okuduğum dönemde bile hayranlık duyduğum, hatta kuşlu siteden ne kadın diyerek hayranlıkla takip ettiğim bir pembiş vardı; çekim yasası mı diyeyim? Kader mi diyeyim? Kendisinin eski nickini duyunca 3-5 saniye afallamış olabilirim 😃 Gençliğimin efsanesi eda parlar karşımdaymış aman tanrım puzzle parçaları yerine oturdu dedim, ömrümdeki tüm şansı burada kullanmış olabilirim 😁 Olayın şokunu daha yeni yeni atıyorum geçmişte tanışmayı çok gönülden istemişim demekki Gece iyiki varsın geçte olsa seninle iyiki tanışmışız bitanesin 😘
Paylasm icn tesekkurler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasjm icin tesekkürler.

chewbacca Çevrimiçi
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@GECE ’nin o muhteşem enerjisi ile 60dk, 6dk gibi geçmiştir eminim. Cıvıl cıvıldır kendisi. Keyfinize sağlık.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Merso

Normal Üye
31 Eki 2020
33
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101

Çok tatlısın demiş miydim ?
Hoş tatlı bir tanışma oldu benim içinde. Bol bol güldük, hatta sevişirken bile gülüşüyorduk😂😂
O kadar çok iltifatlar ettin ki, utandirdin beni 🤭🤭
Eda olarak tanisamadik ama Gece olarak güzel seviştik 😈
Herşey için teşekkür ederim, güzel insan ❤️

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler bu ne güzel kelamlar.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,117
2,114
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
(y):coffee:İki kere mutluluk ve yıllardır hayran olunan, ismi unutulmayan, hayaller kurulan, merak edilen bir varlığa farkından olmadan kavuşmak....Bu duyguyu yaşamak her insana nasip olmaz diyorum.... Yaşamak isterim. Tebrikler. Gece hanım sizi arzulayan ve tanışmak isteyen bir beyi yıllar sonra karşınızda bulmuşsunuz.... Eski nicki iyi ki sormuşsunuz üstad.... Bu de bir çekim olmuş.....Paylaşım için teşekkürler....

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
525
724
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir görüşme olmuş, yaşayan yaşatana tebrikler 😇🤙

Bedreinn Çevrimdışı

Bedreinn

Normal Üye
10 May 2021
48
111
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın zamanda bir görüşmemiz olacak bunu okuduktan sonra daha da sabirsizlandim 😃

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
307
241
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize sağlık en yakın zaman da @ GECE hnm la tanışma fırsatı bulurum.

Zuko

Normal Üye
14 May 2021
43
33
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Güzel bir tesadüf olmuş 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar