Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GECE ile uzun aradan sonra yeniden

cerberos Çevrimdışı

cerberos

Normal Üye
31 Tem 2012
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Dönem dönem forumdan görüşmeler yapıyorum sonra da aklıma esiyor senelik aralar veriyorum. Bu seferki uzun arayı da aklıma estiği için değil son 1.5 senelik malum gündem sebebiyle vermiştim. Dedim ki bu araya bir son vermenin artık zamanı geldi de geçiyor. Ve suskunluğun bitirmek için hemen, aradan önce de defalarca görüştüğüm, kimyamızın tuttuğunu bildiğim GECE'nin kapısını çaldım 😋 Neyse ki aradan geçen onca zamana rağmen beni, neler sevdiğimi ve tarzımı unutmamış, e ben de onu unutmamıştım 😜 Girişte evin tasarımından tutun yatırım tercihlerine kadar 😄 güzelce muhabbet ettik. Sonra da "Gece'nin içeri geçelim mi?" teklifi ve içeride yaşananlarla günü taçlandırdık. Gece'ye teşekkür ediyorum - tekrar tekrar görüşmekten vazgeçmedim bir süre daha vazgeçesim yok gibi görünüyor :)

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dönem dönem forumdan görüşmeler yapıyorum sonra da aklıma esiyor senelik aralar veriyorum. Bu seferki uzun arayı da aklıma estiği için değil son 1.5 senelik malum gündem sebebiyle vermiştim. Dedim ki bu araya bir son vermenin artık zamanı geldi de geçiyor. Ve suskunluğun bitirmek için hemen, aradan önce de defalarca görüştüğüm, kimyamızın tuttuğunu bildiğim GECE'nin kapısını çaldım 😋 Neyse ki aradan geçen onca zamana rağmen beni, neler sevdiğimi ve tarzımı unutmamış, e ben de onu unutmamıştım 😜 Girişte evin tasarımından tutun yatırım tercihlerine kadar 😄 güzelce muhabbet ettik. Sonra da "Gece'nin içeri geçelim mi?" teklifi ve içeride yaşananlarla günü taçlandırdık. Gece'ye teşekkür ediyorum - tekrar tekrar görüşmekten vazgeçmedim bir süre daha vazgeçesim yok gibi görünüyor :)
Paylasim icin iki tarafada tesekkurler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bir ara "bu adamın sevişme tarzı değişmiş bir senede " diye düşünürken, bir kaç dakika sonra kendine geliverdin. 😈😂 Özlemişim seni. Herşey için teşekkür ederim. Ara versen de sen yine de kahve bahanesiyle gel 😂😂

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar