Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile Muhteşem 3 saat

gutihaz35

Normal Üye
26 Ağu 2021
12
32
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
öncelikle geç gelen referans için özür dilerim iş yoğunluğu fırsat bulamadım yazmaya Gece ile 14 eylül de 3 saat lik bir program yaptık.
kapıdan içeri girdiğim andan itibaren her şey çok iyiydi öncelikle ikramları evin düzeni temizliği kusursuzdu. kahvelerimizi içtik güzel ve hoş sohbet için kendisine teşekkür ederim ayrıca.
gece fiziği harikaydı sporun etkisi ile de gayet fit bir vücudu var ama benim için en güzeli pamuk gibi ten inanılmaz haz verdi bana.
içten samimi doğal sahte olmayan sohbeti ve inanılmaz bir keyif veren ilişki için çok teşekkür ederim.
olayları yazarak anlatma konusunda biraz özürlüyüm kendisi de biliyor keşke sesli referans yollama şansımız olsa ama yanlış bir şey yazdıysam affola ...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
öncelikle geç gelen referans için özür dilerim iş yoğunluğu fırsat bulamadım yazmaya Gece ile 14 eylül de 3 saat lik bir program yaptık.
kapıdan içeri girdiğim andan itibaren her şey çok iyiydi öncelikle ikramları evin düzeni temizliği kusursuzdu. kahvelerimizi içtik güzel ve hoş sohbet için kendisine teşekkür ederim ayrıca.
gece fiziği harikaydı sporun etkisi ile de gayet fit bir vücudu var ama benim için en güzeli pamuk gibi ten inanılmaz haz verdi bana.
içten samimi doğal sahte olmayan sohbeti ve inanılmaz bir keyif veren ilişki için çok teşekkür ederim.
olayları yazarak anlatma konusunda biraz özürlüyüm kendisi de biliyor keşke sesli referans yollama şansımız olsa ama yanlış bir şey yazdıysam affola ...
paylaşım için teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gayet güzel yazmışsın niye dert ettin kendine:)) hatta yazmana şaşırdım bak 😄
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Çekingen ve utangaç hallerini açmak kolay olmadı ama benim için çok keyifli oldu :)
Hersey için teşekkür ederim 😍❤️

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,109
1,361
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar