Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile kahve keyfi

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet arkadaşlar dün tekrar @GECE 'ye kavuştum. Benim seyahatim, yasaklar, onun tatili derken iki ay olmuş görüşmeyeli. Artık gündüz program yapacak olması sürpriz oldu ama asla görüşmeme engel olmadı. Salı günü hemen işe küçük bir bahane uydurup soluğu yanında aldım. Sohbetini, sıcak kanlı ve içten davranışını, öpüşmesini sarılmasını özlemiştim ama ne kadar çok özlediğimi onun kollarına gittiğimde daha iyi anladım.
@GECE ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onunla sohbet etmek bile sevişmesi kadar keyifli. Öyle bir enerjisi var ki daha mesajlaşırken bile hissediyorsunuz. Sizi kolunuzdan tutup içerki odaya götürdüğünde ise o enerjisinin bir başka şeklini görüyorsunuz.

@GECE 'cim ben kahve alacağımı içtim ama sayende o kahvenin keyfi o kadar güzel olduki anlatam. O güzel ve keyifle geçirttiğin zaman için sana çok teşekkür ederim.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,161
2,501
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet arkadaşlar dün tekrar @GECE 'ye kavuştum. Benim seyahatim, yasaklar, onun tatili derken iki ay olmuş görüşmeyeli. Artık gündüz program yapacak olması sürpriz oldu ama asla görüşmeme engel olmadı. Salı günü hemen işe küçük bir bahane uydurup soluğu yanında aldım. Sohbetini, sıcak kanlı ve içten davranışını, öpüşmesini sarılmasını özlemiştim ama ne kadar çok özlediğimi onun kollarına gittiğimde daha iyi anladım.
@GECE ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onunla sohbet etmek bile sevişmesi kadar keyifli. Öyle bir enerjisi var ki daha mesajlaşırken bile hissediyorsunuz. Sizi kolunuzdan tutup içerki odaya götürdüğünde ise o enerjisinin bir başka şeklini görüyorsunuz.

@GECE 'cim ben kahve alacağımı içtim ama sayende o kahvenin keyfi o kadar güzel olduki anlatam. O güzel ve keyifle geçirttiğin zaman için sana çok teşekkür ederim.
İkinci kaptanım benim :) sonunda kavuştuk.
Sen tatil ben tatil derken uzun zaman oldu, özledik 😍 tabi sen tatilde daha çok eglenmissin kıskandım 😂
Herşey için ben çok teşekkür ediyorum. Sohbetini, tatlı küçük heyecanını herşeyi özlemişim.
İyi ki geldin😘😘 canımsın 😍😍

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
130
394
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Afiyetle yaşanmış belliki.:) Yaş ilerledikçe güzel insanlarla, güzel bir kahvenin, güzel bir muhabbetin kıymeti ne kadar artıyor şu hayatta. Heyecanınız bol, keyfiniz daim olsun. Darısı başımıza :D

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Afiyetle yaşanmış belliki.:) Yaş ilerledikçe güzel insanlarla, güzel bir kahvenin, güzel bir muhabbetin kıymeti ne kadar artıyor şu hayatta. Heyecanınız bol, keyfiniz daim olsun. Darısı başımıza :D
Teşekkür ederim. Doğru tespit @piccollo. Yaş ilerlerken insan sadece sonuç odaklı olmak yerine sonuca giden yolun da keyfini çıkartmasını öğreniyor. Hele hele kafanızın, muhabbetinizin uyuştuğu, ortak noktalar yakalayabildiğiniz üstüne bir de ten uyumu yaşadığınız samimi bir partnere denk gelince insanın keyfine diyecek olmuyor.
Evet, darısı başına diyelim... :)

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.Samimi,kafa denkliği ile göze ve zihne hitap eden paylaşım olmuş..Denizciler sıcakkanlılığı,samimiyeti,doğallığı,içtenliğisever..
Güzel yorum için bende teşekkür ederim. Gözlem doğru, denizciler sıcak kanlılığı, samimiyeti, doğallığı, içtenliği severler. Bulunca da orası her fırsatta ziyaret edilen ve özlenen bir güvenli liman olur,

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
130
394
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim. Doğru tespit @piccollo. Yaş ilerlerken insan sadece sonuç odaklı olmak yerine sonuca giden yolun da keyfini çıkartmasını öğreniyor. Hele hele kafanızın, muhabbetinizin uyuştuğu, ortak noktalar yakalayabildiğiniz üstüne bir de ten uyumu yaşadığınız samimi bir partnere denk gelince insanın keyfine diyecek olmuyor.

Evet, darısı başına diyelim... :)

Ne güzel söylemişsin @birincizabit, güzel olan hedefe ulaşmaktan öte yoldur, yolculuktur elbet. Tabi kiminle gittiğiniz de bir o kadar önemli.
Kahveye eli değer, gönlü damlar yapanın, hoş sohbetin, muhabbetin, keyfin anahtarıdır.
Ruhu güzel, gönlü güzel insanların yolları hep çakışsın dilerim.
Nasipse elbet ben de @GECE Hanımın elinden o kahveyi içerim.
Gönlünüze sağlık.

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Güzel yorum için bende teşekkür ederim. Gözlem doğru, denizciler sıcak kanlılığı, samimiyeti, doğallığı, içtenliği severler. Bulunca da orası her fırsatta ziyaret edilen ve özlenen bir güvenli liman olur,
Canımsın ya 🥰🥰🥰

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Ne güzel söylemişsin @birincizabit, güzel olan hedefe ulaşmaktan öte yoldur, yolculuktur elbet. Tabi kiminle gittiğiniz de bir o kadar önemli.
Kahveye eli değer, gönlü damlar yapanın, hoş sohbetin, muhabbetin, keyfin anahtarıdır.
Ruhu güzel, gönlü güzel insanların yolları hep çakışsın dilerim.
Nasipse elbet ben de @GECE Hanımın elinden o kahveyi içerim.
Gönlünüze sağlık.
O sakin ve keyifli enerjiniz yazılarınızdan yansıdı bile 🥰 En kısa zamanda bir kahveye bekliyorum. Bol sohbetin ve huzurun olacağına eminim 🤫

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar