- 9 Kas 2020
- 282
- 391
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet arkadaşlar dün tekrar @GECE 'ye kavuştum. Benim seyahatim, yasaklar, onun tatili derken iki ay olmuş görüşmeyeli. Artık gündüz program yapacak olması sürpriz oldu ama asla görüşmeme engel olmadı. Salı günü hemen işe küçük bir bahane uydurup soluğu yanında aldım. Sohbetini, sıcak kanlı ve içten davranışını, öpüşmesini sarılmasını özlemiştim ama ne kadar çok özlediğimi onun kollarına gittiğimde daha iyi anladım.
@GECE ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onunla sohbet etmek bile sevişmesi kadar keyifli. Öyle bir enerjisi var ki daha mesajlaşırken bile hissediyorsunuz. Sizi kolunuzdan tutup içerki odaya götürdüğünde ise o enerjisinin bir başka şeklini görüyorsunuz.
@GECE 'cim ben kahve alacağımı içtim ama sayende o kahvenin keyfi o kadar güzel olduki anlatam. O güzel ve keyifle geçirttiğin zaman için sana çok teşekkür ederim.
@GECE ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onunla sohbet etmek bile sevişmesi kadar keyifli. Öyle bir enerjisi var ki daha mesajlaşırken bile hissediyorsunuz. Sizi kolunuzdan tutup içerki odaya götürdüğünde ise o enerjisinin bir başka şeklini görüyorsunuz.
@GECE 'cim ben kahve alacağımı içtim ama sayende o kahvenin keyfi o kadar güzel olduki anlatam. O güzel ve keyifle geçirttiğin zaman için sana çok teşekkür ederim.