Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile ilk görüşme

shelby23

Normal Üye
2 Eyl 2019
27
134
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece ile daha önce bir kaç defa görüşmek için yazıştım ama ortak saati bulamadık bi türlü, neyse ki sonunda randevulaşabildik.
Evi çok kolay bulunabilir bi konumda , park sounu olmayan bi yer.
Mesajlaşmada çok ilgili ve nazik. Yola çıktığımda kıyafet tercihimi sorması çok hoştu. Yolda biraz trafiğe takıldım ama beni nasıl bklediğini gösterir bi fotoğraf göndermesiyle trafik daha da büyüdü gözümde. Ama ben bastım gaza tabi. Kapıya varınca heyecan arttıve kapıyı o muhteşem güzellik açtı. Tanışma kahve faslından sonra sıra yatak odasına geçmeye geldi neyseki.
Gece yatakta çok istekli ve çok uyumlu. Hele oralı mükemmel. Tabi kendisine yaptırması da öyleydi. Çok güzel fiziğe sahip kendisi. Harika iki saat geçirdim . Tekrar görüşmek dileğiyle Gece.

Butterflyeffect Çevrimdışı

Butterflyeffect

Normal Üye
31 Ağu 2021
23
8
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece ile daha önce bir kaç defa görüşmek için yazıştım ama ortak saati bulamadık bi türlü, neyse ki sonunda randevulaşabildik.
Mesajlaşmada çok ilgili ve nazik. Yola çıktığımda kıyafet tercihimi sorması çok hoştu. Yolda biraz trafiğe takıldım ama beni nasıl bklediğini gösterir bi fotoğraf göndermesiyle trafik daha da büyüdü gözümde. Ama ben bastım gaza tabi. Kapıya varınca heyecan arttıve kapıyı o muhteşem güzellik açtı. Tanışma kahve faslından sonra sıra yatak odasına geçmeye geldi neyseki.
Gece yatakta çok istekli ve çok uyumlu. Hele oralı mükemmel. Tabi kendisine yaptırması da öyleydi. Çok güzel fiziğe sahip kendisi. Harika iki saat geçirdim . Tekrar görüşmek dileğiyle Gece.
Sevişmenize sağlık

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel sozlerin için teşekkür ederim canım 😘
Keyifli güzel vakit geçirdim seninle, herşey için tekrar teşekkür ederim 😍

Hakancan00 Çevrimdışı

Hakancan00

Normal Üye
25 Ağu 2021
33
23
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayiliyorum bu kiza ama bi turlu denk gelemedik. Ilk fisatta cok vakit gecircem kendisi ile

Kalx Çevrimdışı
18 Ara 2021
144
79
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar